TERVETULOA TOTEUTTAMAAN SEURAKUNNAN TOIMINTAA!

Mikä tai kuka on seurakunta?
En yksin minä etkä yksin sinäkään, vaan me kaikki yhdessä!

Tule siis mukaan elämään ja olemaan yhdessä seurakuntana.

Tuo yhteiseen käyttöön omat lahjasi ja ideasi.
Tule antamaan apuasi, tapaamaan ihmisiä, jakamaan kokemuksia ja ideoita sekä elämään todeksi kristittyjen yhteyttä.

Me kannamme yhdessä toinen toisiamme ja seurakuntaa. Mutta meitä jokaista niin yhdessä kuin yksilöinä on kantamassa myös itse Kristus. Elämän jokaisessa hetkessä saamme kääntyä hänen puoleensa ja sanoa luottavaisesti: Sinä kannat.

Oletko ehkä jauhopeukalo tai kultakurkku? Pysyykö vasara tai höylä kädessäsi? Oletko haka organisoimaan tapahtumia? Onko sinulla silmää kauneudelle ja koristelulle? Tapaatko mielelläsi ihmisiä tai autat arjen askareissa? Onko sinulla kuuntelijan lahja tai oletko ehkä maailman paras hyppynarun pyörittäjä?

Taitojasi voitaisiin tarvita esimerkiksi piirakkapiirissä, palvelutehtävissä keittiössä, yhteisvastuukerääjänä, kiinteistöpuolella, tiedotuksessa, tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa, apuna leireillä, musiikkitehtävissä, jumalanpalveluksissa ja monessa muussa.

Voit myös itse ehdottaa, mitä haluaisit tehdä tai toteuttaa! Vapaaehtoisena saat tietenkin itse määritellä, haluatko käyttää aikaasi pidempiaikaisesti vai ehkä vain yksittäisissä tapahtumissa.

Tervetuloa ideoimaan, toteuttamaan ja elämään!

Voit ottaa yhteyttä suoraan työntekijöihin tai lähettää meille postia TÄÄLTÄ