Kesätyö: Hauta- ja puistopalvelu

Kausityö yli 18 v.

Outokummun seurakunta hakee Rauhanmaan ja Kuusjärven hautausmaille sekä kiinteistöjen puistoalueiden ylläpitoon kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2022.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää (täyttänyt 18 vuotta 1.5. mennessä). Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä sekä koneiden käyttötaito ja huolto katsotaan eduksi. Osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun. Kaikille hakijoille on ilmoitettu  viikolla 15 tieto työhon pääsystä. Kiitos kaikille hakijoille ja hyvää kevään jatkoa!

Palkkaus KirVESTES

Haku päättynyt 03.04.2022

Kesätyö alle 18 v.

Outokummun seurakunta hakee Rauhanmaan ja Kuusjärven hautausmaille sekä kiinteistöjen puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2022.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 16 vuoden ikää (täyttänyt 16 vuotta 1.6. mennessä). Kaikki hakijat pääsivät kesätöihin, oli 15 hakijaa ja 15 otettiin töihin, ilmoitettu sähköpostilla 11.5. tai kirjeellä. Tervetuloa töihin! Työajan kesto 2 vko.

Palkkaus KirVESTES

Haku päättynyt 30.04.2022

Hakeminen

Hakulomakkeen saat tästä linkistä

Tulostettavat lomakkeet palautetaan osoitteeseen: Outokummun seurakunta, Kummunkatu 19, 83500 OUTOKUMPU

Lisätietoja antavat talouspäällikkö Sirpa Heikkilä p. 0400 248 779, sirpa.heikkila@evl.fi tai seurakuntamestari Juha Rissanen p. 0400 248 786, juha.rissanen@evl.fi.

Rauhanmaan hautausmaa
Kuusjärven hautausmaa