Kesätyö: Hauta- ja puistopalvelu

Kausityö yli 18 v.

Outokummun seurakunta hakee Rauhanmaan ja Kuusjärven hautausmaille sekä kiinteistöjen puistoalueiden ylläpitoon kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2021.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää (täyttänyt 18 vuotta 1.5. mennessä). Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä sekä koneiden käyttötaito ja huolto katsotaan eduksi. Osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun, kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikon 15 aikana.

Palkkaus KirVESTES

Kausityöntekijät on valittu. Kaikille kesätöitä hakeneille ilmoitetaan viikon 18 aikana.

Seurakunta kiittää kaikkia hakijoita ja toivottaa hyvää kesää kaikille! ​​​​​​​

Haku päättynyt 04.04.2021

Kesätyö alle 18 v.

Outokummun seurakunta hakee Rauhanmaan ja Kuusjärven hautausmaille sekä kiinteistöjen puistoalueiden ylläpitoon kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2021.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 16 vuoden ikää (täyttänyt 16 vuotta 1.6. mennessä). Työntekijät valitaan arpomalla ja kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti toukokuun alussa. Työajan kesto 2 vko.

Palkkaus KirVESTES

Kesätyöntekijät on valittu. Kaikille kesätöitä hakeneille ilmoitetaan viikon 20 aikana.

Seurakunta kiittää kaikkia hakijoita ja toivottaa hyvää kesää kaikille!

Haku päättynyt 30.04.2021

Hakeminen

Sähköinen hakulomake tästä linkistä

Tulostettavat lomakkeet palautetaan osoitteeseen: Outokummun seurakunta, Kummunkatu 19, 83500 OUTOKUMPU