Kirkolliset ilmoitukset

Julkaistaan myös Outokummun seudussa torstaisin.

www.outokummunseurakunta.fi

p. 0400 248 770/outokummun.seurakunta@evl.fi

Seurakuntatoimisto avoinna ma ja ke klo 9-12, tiistaina, torstaina ja perjantaina suljettu.

To 27.1. klo 17 iskelmämessun (25.3.) laulu- ja soittoharjoitukset Okun kirkossa Janne Vänskän johdolla, tervetuloa laulamaan iskelmämessun kuoroon.

Su 30.1. klo 10 messu livestriimattuna Okun kirkossa, Satu Ruhanen ja Marja Pärnänen.

Ke 2.2. klo 17 kirkkokuoron miehet, harjoitukset seurakuntasalissa.

Su 6.2. klo 10 Kynttilänpäivän messu livestriimattuna Okun kirkossa, Hanne Janhonen ja Marja Pärnänen. Yhteisvastuukeräyksen aloitus.

Seurakunnassa ovat voimassa 14.2.2022 asti hiippakunnan ohjeet, joissa huomioitu Itä-Suomen Avin rajoituksia. Maskeja tarjolla tilaisuuksissa ja niiden käyttö on vahvasti suositeltavaa. Tiloissa on mahdollisuus käsien puhdistukseen. Jumalanpalveluksissa ja toimituksissa kirkon tiloissa noudatamme hiippakunnan ohjetta ja turvaamme riittävän turvavälin täyttämällä max. 1/3 tilasta. Järjestämme edelleen jumalanpalveluksia ja toimituksia. Kirkollisten toimitusten henkilörajoista kerrotaan seurakuntatoimistolta varausten yhteydessä. Henkilökuntamme palvelee rajoitusten ajan seurakuntalaisia eri työaloilla, pyydämme ottamaan rohkeasti yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse.

Kuolleet: Hertta Liisa Korhonen 92-vuotiaana.

Outokummun seurakunta liittyi Kuopion aluekeskusrekisteriin 1.1.2022.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan sieltä, samoin avioliiton esteiden tutkinta ja kirkkoon liittymiset.

Yhteystiedot: Kuopion aluekeskusrekisteri:

Avoinna arkipäivisin klo 9–15.

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset 040 4848225

Avioliittoasiat 040 4848 211 (esteiden tutkinta, puolisoiden sukunimen valinta)

Kasteasiat 040 4848 224 (nimivalinta)

Kirkkoon liittyminen 040 4848 231.

Outokummun seurakuntatoimisto avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12.

p.  0400 248 770, josta voit varata kirkolliset toimitukset ja sopia muut tilaisuuksiin liittyvät varaukset.