Nuorisotyö

Holy-lanien tunnelmaa.

Herra on minun paimeneni,
ei minulta mitään puutu.
Hän vie minut vihreille niityille,
hän johtaa minut vetten ääreen,
siellä saan levätä.
Hän virvoittaa minun sieluni,
hän ohjaa minua oikeaa tietä
nimensä kunnian tähden.
Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.

(Ps. 23: 1-4)

SULATTAMO

Nuorisotiimin työntekijät ovat tavattavissa ja kuulolla sinua varten. Voit tulla moikkaamaan ja juttelemaan isoista tai pienistä mieltä painavista asioista tai iloista.

Kouluvuoden aikana:

Keskiviikkoisin Kummun koululla pitkien välituntien aikan

Keskiviikkoisin klo 15 - 17 nuorisotoimistossa

Torstaisin ruokavälitunnilla 11.45-12.15  lukiolla

NYT JA TULOSSA:

Ajankohtaisin tiedotus:

Instagram: nuori_oku

Facebook: Outokummun seurakunta nuorisotyö

Kellari perjantaisin klo 18-22 kirkon alakerrassa. Tuttuun tapaan vaihtuvaa ohjelmaa, pelailua, oleilua ja kahvittelua.

Sunnuntaisin MESSU klo 10 Okun kirkossa

Kesän 2018 isoshaku:

Vaellus:

Tänä kesänä vaelletaan Tiilikkajärven kansallispuistossa ja Virvatulten polulla 19. - 22.7.

1. päivä: Liikkeelle lähdetään Outokummun kirkolta bussilla klo 17, niin että töiden jälkeen suurin osa halukkaista ehtii mukaan. Bussi kuljettaa meidät Pohjoisniemen parkkialueelle Tiilikkajärven kansallispuistoon, ja sieltä patikoimme noin 2,5 km Kosevan telttailualueelle. Leiriydymme ja syömme iltapalaa, ja istumme tietenkin iltanuotiolla.

2. päivä: Heräämme Kosevalla, pakkaamme teltat, tuuletamme makuupussit ja keitämme aamupuurot trangiaryhmissä. Heitämme rinkat selkään ja lähdemme matkaan. Tänään nähdään Tiilikkajärveä monelta kantilta, kun vaellamme kauneudestaan kuululle Venäjänhiekalle ja leiriydymme sen lähelle telttailualueelle. Matkaa kertyy noin 10 km, joten päivän aikana ehtii myös nauttia maisemista ja ottaa valokuvia.

3. päivä: Aamutoimet ovat jo tuttuja, ja tänään patikkamatkaa tulee eniten tällä reissulla, päivää kohti, eli noin 13 km. Jätämme Tiilikkajärven kansallispuiston taaksemme, ja vaellamme osin metsäteitä Virvatulten polkua pitkin kohti Pankalammen laavua. Leiriydymme Pankalammen laavun ympäristöön ennen vaelluksen viimeistä yötä.

4. päivä: Pankalammen laavulta matka jatkuu kohti Pumpulikirkkoa ja sen ympärille perustettua luonnonsuojelualuetta. Pumpulikirkon tienoilla on vähän kivikkoisempaa kuin muutoin tämän vaelluksen poluilla. Vaellus päättyy noin 10 km jälkeen Metsäkartanon pihaan. Tänne voimme halutessamme etukäteen sopia saunan, jos haluamme, ja ehkä jopa tilata ruokailun.

Vaelluksen hinta pyritään pitämään mahdollisimman matalana. Jos päätetään saunoa ja syödä valmis ruoka Metsäkartanossa, se nostaa hintaa jonkin verran. Tarkentuu lähiviikkoina.

Nuorisotyön pappi Hanne Janhonen 0400248772/hanne.janhonen(AT)evl.fi

Nuorisotyönohjaaja Satu Nahkola