Nuorisotyö

Holy-lanien tunnelmaa.

Herra on minun paimeneni,
ei minulta mitään puutu.
Hän vie minut vihreille niityille,
hän johtaa minut vetten ääreen,
siellä saan levätä.
Hän virvoittaa minun sieluni,
hän ohjaa minua oikeaa tietä
nimensä kunnian tähden.
Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.

(Ps. 23: 1-4)

SULATTAMO

Sulattamohommia Kummun koululla ja lukiolla päästään toivottavasti lähiaikoina jatkamaan.

Nuorisotiimin työntekijät ovat tavattavissa ja kuulolla sinua varten. Voit tulla moikkaamaan ja juttelemaan isoista tai pienistä mieltä painavista asioista tai iloista.

Kouluvuoden aikana:

Keskiviikkoisin Kummun koululla pitkien välituntien aikana

Keskiviikkoisin klo 11 - 12 Lammenkadulla (Hanne)

Keskiviikkoisin klo 15 - 17 nuorisotoimistossa

Torstaisin ruokavälitunnilla 11.45-12.15  lukiolla

NYT JA TULOSSA:

Ajankohtaisin tiedotus:

Instagram: nuori_oku

Facebook: Outokummun seurakunta nuorisotyö

Kellari perjantaisin klo 18-22 kirkon alakerrassa. Tuttuun tapaan vaihtuvaa ohjelmaa, pelailua, oleilua ja kahvittelua.

Sunnuntaisin MESSU klo 10 Okun kirkossa

Kesän 2018 isoshaku:

Isoshaku on päättynyt. Isosvalinnoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikkojen 16 ja 17 aikana.

K-18 -leiri:

19.-20.5. on taas nuorten aikuisten oma leiri Pellinmäessä. Ilmoittaudu leirille 4.5. mennessä Satkalle sähköpostitse (**@** ), whatsappilla tai vaikka perinteisillä matkapuhelintavoilla numeroon 0400248788.

Suunnitteluporukka keksi ohjelmaan monenlaista kivaa. Leiri aloitetaan lauantaina klo 12 ja ensimmäiseksi tehdään lounasta: tortilloja. Iltapäivällä ohjelma jatkuu sään ja varusteiden salliessa ulkoilun merkeissä, ja illalla pidetään grillinyyttärit kodalla. Iltahartauden jälkeen halukkaat voivat käydä saunassa ja valvoa rauhassa, kunhan vain aamulla ollaan kaikki hereillä valmiina messuun Kuusjärven kirkossa. Messun jälkeen tehdään valmistetaan ja syödään lounas. Ohjelmassa sunnuntaina on myös Strategoa, ja kotiin lähdetään, kunhan Pellinmäki on siivottu ja loppurukous rukoiltu, noin klo 15.

Vaellus:

Tänä kesänä vaelletaan Tiilikkajärven kansallispuistossa ja Virvatulten polulla 19. - 22.7.

1. päivä: Liikkeelle lähdetään Outokummun kirkolta bussilla klo 17, niin että töiden jälkeen suurin osa halukkaista ehtii mukaan. Bussi kuljettaa meidät Pohjoisniemen parkkialueelle Tiilikkajärven kansallispuistoon, ja sieltä patikoimme noin 2,5 km Kosevan telttailualueelle. Leiriydymme ja syömme iltapalaa, ja istumme tietenkin iltanuotiolla.

2. päivä: Heräämme Kosevalla, pakkaamme teltat, tuuletamme makuupussit ja keitämme aamupuurot trangiaryhmissä. Heitämme rinkat selkään ja lähdemme matkaan. Tänään nähdään Tiilikkajärveä monelta kantilta, kun vaellamme kauneudestaan kuululle Venäjänhiekalle ja leiriydymme sen lähelle telttailualueelle. Matkaa kertyy noin 10 km, joten päivän aikana ehtii myös nauttia maisemista ja ottaa valokuvia.

3. päivä: Aamutoimet ovat jo tuttuja, ja tänään patikkamatkaa tulee eniten tällä reissulla, päivää kohti, eli noin 13 km. Jätämme Tiilikkajärven kansallispuiston taaksemme, ja vaellamme osin metsäteitä Virvatulten polkua pitkin kohti Pankalammen laavua. Leiriydymme Pankalammen laavun ympäristöön ennen vaelluksen viimeistä yötä.

4. päivä: Pankalammen laavulta matka jatkuu kohti Pumpulikirkkoa ja sen ympärille perustettua luonnonsuojelualuetta. Pumpulikirkon tienoilla on vähän kivikkoisempaa kuin muutoin tämän vaelluksen poluilla. Vaellus päättyy noin 10 km jälkeen Metsäkartanon pihaan. Tänne voimme halutessamme etukäteen sopia saunan, jos haluamme, ja ehkä jopa tilata ruokailun.

Vaelluksen hinta pyritään pitämään mahdollisimman matalana. Jos päätetään saunoa ja syödä valmis ruoka Metsäkartanossa, se nostaa hintaa jonkin verran. Tarkentuu lähiviikkoina.

Pääsiäisleiri:

Valitettavasti pääsiäisleiri on peruttu osanottajien vähyyden vuoksi!

30.3.-1.4.2018 Vuokatissa ja Joutenlammella

Nuorisotyön pappi Hanne Janhonen 0400248772/hanne.janhonen(AT)evl.fi