Viikkotoiminta

Kerhot keväällä -19

Uusia kerhonohjaajia etsitään ja koulutetaan tarvittaessa.  Jos olet kiinnostunut kerhon ohjaamisesta, ota yhteyttä Satkaan. Myös aikuiset vapaaehtoiset voivat toimia kerhonohjaajina.

Kerhotoiminnasta vastaavan nuorisotyönohjaaja Satu "Satka" Nahkolan tavoitat numerosta 0400 248 788

Maanantaisin:

Sählykerho 1.-3.-luokkalaisille Kummun koulun liikuntasalissa klo 15.30-16.30. Tervetuloa mukaan sählyä pelaamaan, ja välillä muutakin kivaa kaikki eka-, toka- ja kolmasluokkalaiset tytöt ja pojat!

Tiistaisin

Puuhakerho 3.-6.-luokkalaisille Outokummun kirkon alakerrassa klo 15.15-16.15

Puuhakerhossa tehdään kaikenlaista kivaa. Välillä leikitään ja pelataan, välillä leivotaan, välillä ehkä askarrellaankin. Tule mukaan, ja esitä myös toiveesi, kerhonohjaajat ottavat toiveet ja ehdotukset varmasti huomioon. Kerho kaikille isommille alakoululaisille.

Pianotunnit klo 16 ja 18 välillä. Viisi sessiota pianonsoiton opettelua nuoren kerhonohjaajan johdolla. Paikat tällä hetkellä täynnä.

Liikkakerho esi-2,-luokkalaisille Kummun koulun liikuntasalissa klo 16.30-17.30. Kaikenlaista liikuntaa pienemmille koululaisille. Enimmäkseen leikkejä, mutta välillä myös temppurataa tai muuta mukavaa.

SUNNUNTAISIN:

Sunnuntailiikuntaa Urheilutalon hallissa klo 18.30-19.30(20). Sisäänkäynti takakautta eli vesiliukumäenalta. Ohjelmassa kävelyja.kapalloa, kävelysählyä, huutokatrillia, istumalentopalloa ja mitä nyt keksitäänkin. Sopii kaikille lapsesta vaariin ja mummoon, tervetuloa mukaan!