Viikkotoiminta

Kerhot syksyllä -18

Uusia kerhonohjaajia etsitään ja koulutetaan tarvittaessa.  Jos olet kiinnostunut kerhon ohjaamisesta, ota yhteyttä Satkaan. Myös aikuiset vapaaehtoiset voivat toimia kerhonohjaajina.

Kerhotoiminnasta vastaavan nuorisotyönohjaaja Satu "Satka" Nahkolan tavoitat 21.8. alkaen numerosta 0400 248 788

Sunnuntaina 30.9. aivan erityinen juttu:

Tyttöjen ja poikien kirkkopyhä 30.9. klo 12-n. 14.30

Kuinka Pietari pakeni vankilasta ja muita seikkailuja. Aloitamme yhteisellä jumalanpalveluksella, syömme välipalaksi kirkkopizzaa ja jatkamme seikkailua yhdessä. Tule mukaan!

Voit ottaa mukaasi koko perheesi.

Maanantaisin:

Sählykerho 1.-3.-luokkalaisille Kummun koulun liikuntasalissa klo 15.30-16.30. Tervetuloa mukaan sählyä pelaamaan, ja välillä muutakin kivaa kaikki eka-, toka- ja kolmasluokkalaiset tytöt ja pojat! Alkaa 10.9.

Puuhakerho 3.-6.-luokkalaisille Outokummun kirkon alakerrassa klo 16-17.30.

Puuhakerhossa tehdään kaikenlaista kivaa. Välillä leikitään ja pelataan, välillä leivotaan, välillä ehkä askarrellaankin. Tule mukaan, ja esitä myös toiveesi, kerhonohjaajat ottavat toiveet ja ehdotukset varmasti huomioon. Kerho kaikille isommille alakoululaisille. Alkaa 10.9.

Tiistaisin

Liikkakerho esi-2,-luokkalaisille Kummun koulun liikuntasalissa klo 16.30-17.30. Kaikenlaista liikuntaa pienemmille koululaisille. Enimmäkseen leikkejä, mutta välillä myös temppurataa tai muuta mukavaa. Alkaa 11.9.

SUNNUNTAISIN:

Kesäsunnuntaisin pelataan Matoskan kentällä Perhejalista klo 18-19.30. Tänne saa kaikki tulla pelaamaan. Mukana OuPan Mutsijalis. Mukaan vaan, ilman suurempia ennakkoilmoittautumisia! Huom! Ei sunnuntaina 24.6.

Perhepalloilua talvikaudella Urheilutalon palloiluhallissa klo 18.30-20 alkaen 23.9. Mukana aina kerhonohjaajat, ja välillä ehkä myös urheiluseurojen väkeä. Kaikki saa tulla niinkuin kesällä Perhejalikseen :) ei ennakkoilmoittautumisia.