Kirkolliset toimitukset

Outokummun kirkossa on kastepuu, johon vuonna 2016 kastetut saavat oman enkelin. Enkeliin on kirjoitettu kastetun etunimet ja kastepäivä. Tammikuussa 2017 kastetut kutsutaan yhteiseen juhlaan, jossa oman enkelin saa viedä kotiin.

MISTÄ ALOITAN, KUN ON JÄRJESTETTÄVÄ HÄÄT, KASTE TAI HAUTAJAISET?

Parasta ottaa yhteyttä seurakuntaan jo alkuvaiheessa. Voit käydä virastossa tai soittaa. Osoite ja puhelinnumero ovat vieressä vasemmalla (viikon sana -palkin alla).

Seurakunnan kanssa sovitaan päivämäärä ja toimituksen suorittava pappi. Sen jälkeen on mahdollista käydä esim. hautaustoimistossa tai ruveta varailemaan hääpaikkoja.

Voit myös käydä kirkon nettisivuilla hakemassa lisätietoa toimituksista osoiteessa evl.fi. Sieltä löytyy sivu "Elämän vaiheita", josta löytyvät KIRKON TOIMITUKSET. Siitä löytyvät myös Kirkkokäsikirjassa olevat TOIMITUSTEN KAAVAT JA VIRSIKIRJA.

Kodin siunaamista voit pyytää kun olet muuttanut uuteen kotiin.