Kirkkokuoron harjoitukset

Seurakuntasali

Kuorossa on nykyhetkellä 18 laulajaa. Kuoroa on vuodesta 2001 johtanut kanttori Marja Pärnänen. Taloudellista tukea saamme Outokummun seurakunnalta. Outokummun kirkkokuoro on rekisteröity yhdistys, joka kuuluu Pohjois-Karjalan kirkkomusiikkipiiriin, joka on Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Kuoroharjoitukset pidämme keskiviikkoisin klo 17-19 seurakuntasalissa. Koko kuoro laulaa messussa kerran kuukaudessa, pienempinä ryhminä vähän useammin. Messujen lisäksi pidämme laulukaudessa yhden konsertin, teemme retkiä ja tapaamme toisia kuoroja. Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä, terveellinen ja kehittävä harrastus. Laulamme vaihtelevaa ja monipuolista ohjelmistoa. Harjoitusten alussa on äänenmuodostusta. Aiempaa kuorokokemusta emme edellytä.

• Musiikki Musiikki