Polvijärven ja Outokummun seurakuntien yhteinen Jouluaaton hartaus (ilman yleisöä)

Outokummun kirkko

Polvijärven ja Outokummun seurakuntien yhteinen Jouluaaton hartaus.

Pyhäpäivä: Jouluaatto
Tekstit: Psalmi:Ps. 36:6-10, 1. lukukappale:Jes. 11:1-5 tai Miika 5: 1-4 tai Jer. 23: 5-6, 2. lukukappale:Ap. t. 13:16-26, Evankeliumi:Luuk. 2:1-14
Pyhäpäivän aihe: Lupaukset täyttyvät
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Kolehti: Polvijärven ja Outokummun seurakuntien diakoniatyölle Polvijärveläisten ja Outokumpulaisten vähävaraisten perheiden auttamiseen.
Muuta tietoa 1: mukana molempien seurakuntien työntekijät, striimattu lähetys. Jouluaaton hartautta emme voi kirkoissa järjestää yleisörajoitusten takia. Jouluaaton hartaus on katsottavissa seurakuntien kotisivuilla Youtube-tilien kautta jouluaattona klo 12 lähtien ja kaksi viikkoa sen jälkeen. Pyydämme seurakuntalaisia huomioimaan, että mahdollisimman moni saisi ohjelman katsoa ja voisitte olla tekniseksi avuksi niille yksinäisille ja ikäihmisille, joilla ei ole omaa nettiä ja laitetta.