Outokummun seurakunnan kappelin alttarikangas, jossa kolme ihmistä kyyhkyjen ja viljapellon ympäröimänä

Kellari

Syys- ja kevätkaudella melkein joka perjantai-ilta kokoonnutaan Outokummun kirkon kellariin juttelemaan, pelaamaan, hengailemaan tai musisoimaan. Hartaus noin klo 20.30 ja pientä purtavaa tarjolla.

Jos ovi ei ole auki, soita ovikelloa (kyllä se on olemassa, kirkon takaoven oikealla puolella - ovessa lukee mm. kappeli).

Koronasta johtuen Kellarit ovat välillä pois ohjelmistosta. Seuraa Instagramissa tiliä nimeltä nuori_oku, niin saat viimeisen tiedon joka perjantaista.

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta yhteistyössä Polvijärven seurakunnan kanssa

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa.

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Tervetuloa mukaan! Satkalta voi kysellä lisätietoja.

Kesän 2023 isoshaku on alkanut!

Kesän 2023 isoshaku on alkanut ja päättyy tammikuun 2023 lopussa. Voit hakea Outokummun ja Polvijärven seurakuntien kesän 2023 rippikoulu- ja lastenleireille isoseksi, apuohjaajaksi ja yövalvojaksi nettilomakkeella.

Isoshakulomake löytyy täältä.

Sulattamo

Satka tai Emmi on tavattavissa jutustelua tai erilaisten lomakkeiden vaihtoa varten. Turvatietolomakkeita leirejä ja retkiä varten saatavissa.

Keskiviikkoisin Kummun koululla ruoka-aikaan.

Torstaisin lukiolla ruoka-aikaan.

Kieroutuneet Päivänsäteet

Tykkäätkö laulaa ja soittaa porukalla?

Kieroutuneet Päivänsäteet on juuri sinua varten. Ohjelmisto on pääasiassa kevyttä hengellistä musiikkia ja jäsenistö nuoria ja aikuisia.

Leirit

Isosleirit

Seuraava isosleiri pidetään Kontiolahdella 10.-12.2.2023. Leiri pidetään tietenkin yhdessä Polvijärven seurakunnan kanssa ja sinne järjestetään bussikyyti Outokummun kirkolta Polvijärven seurakuntatalon ja tarvittaessa Joensuun linja-autoaseman kautta leiripaikkaan ja takaisin. Leiri alkaa perjantaina illalla (17.30 lähtö Okun kirkolta) ja loppuu sunnuntaina iltapäivällä (kellonaika tarkentuu myöhemmin). Isosleirit ovat ilmaisia.

Ilmoittautuminen isosleirille on päättynyt. Peruutusten varalta voit ilmoittautua varasijoille.

Jos olet kiinnostunut isostelusta, ota yhteys Satkaan tai Emmiin!

Joululeiri 2023

Toiveita joululeirin ohjelmasta saa laittaa Satkalle, Jussille ja Emmille.

Kevätleiri 2023

Toukokuun ensimmäisenä viikolnloppuna 2023 on tarkoitus järjestää ekumeeninen nuortenleiri. Lisätietoja tulossa!

Holylanit 2023

Holylanit 2023 oli tarjoitus järjestää tammikuussa, mutta nille ei ilmoittautunut yhtään nuorta. Koska tämä oli ainakin kolmas vuosi, kun näin kävi, tulkitsemme, että aika on tainnut ajaa lanittamaan kokoontumisesta ohi. Todennäköisesti tällaista tapahtumaa ei seuraavana vuonna yritetä järjestää.

Seuraa instagramissa: nuori_oku

Nuorisotyönohjaaja Satka, satu.nahkola@evl.fi ja 0400248788