Outokummun seurakunnan kappelin alttarikangas, jossa kolme ihmistä kyyhkyjen ja viljapellon ympäröimänä

Kellari

Syys- ja kevätkaudella melkein joka perjantai-ilta kokoonnutaan Outokummun kirkon kellariin juttelemaan, pelaamaan, hengailemaan tai musisoimaan. Hartaus noin klo 20.30 ja pientä purtavaa tarjolla.

Jos ovi ei ole auki, soita ovikelloa (kyllä se on olemassa, kirkon takaoven oikealla puolella - ovessa lukee mm. kappeli).

Koronasta johtuen Kellarit ovat välillä pois ohjelmistosta. Seuraa Instagramissa tiliä nimeltä nuori_oku, niin saat viimeisen tiedon joka perjantaista.

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa.

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Tervetuloa mukaan! Satkalta voi kysellä lisätietoja.

Sulattamo

Satka tai Emmi on tavattavissa jutustelua tai erilaisten lomakkeiden vaihtoa varten. Turvatietolomakkeita leirejä ja retkiä varten saatavissa.

Keskiviikkoisin Kummun koululla ruoka-aikaan.

Torstaisin lukiolla ruoka-aikaan.

Kieroutuneet Päivänsäteet

Tykkäätkö laulaa ja soittaa porukalla?

Kieroutuneet Päivänsäteet on juuri sinua varten. Ohjelmisto on pääasiassa kevyttä hengellistä musiikkia ja jäsenistö nuoria ja aikuisia.

Leirit

Holylanit

Holylanit järjestetään yleensä kerran vuodessa. Lisätietoja tulee tännekin kunhan saadaan suunniteltua hyvä aika laneille.

Isosleirit

Isosleirejä pidetään yleensä kerran kevät- ja kerran syyslukukauden aikana. Jos olet kiinnostunut isostelusta, ota yhteys Satkaan tai Emmiin!

Seuraava isosleiri on 17.-19.9. yhdessä Polvijärven seurakunnan kanssa ja näillä näkymin Pellinmäessä. Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina iltapäivällä klo 14. Ilmoittaudu leirille tästä

Joululeiri 2021

Joululeiri on suunniteltu joulukuulle, 10.-12.12.2021 ja tietenkin yhdessä Polvijärven seurakunnan kanssa. Ohjelmatoiveita voi esittää Satkalle ja ilmoittautumislinkki on tulossa viimeistään marraskuun alussa.

K-18 eli nuorten aikuisten leiri

Tämä leiri pidetään myös yhteistyössä naapuriseurakuntien kanssa. Keväällä 2020 jouduimme perumaan leirin, joka suunniteltiin Taipaleen ortodoksisen seurakunnan, Outokummun helluntaiseurakunnan sekä Polvijärven ja Outokummun ev.-lut. seurakuntien kanssa. Vuoden 2021 leiri on vielä suunnittelematta. Tässäkin otetaan vastaan ehdotuksia!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Seuraa instagramissa: nuori_oku