Outokummun seurakunnan kappelin alttarikangas, jossa kolme ihmistä kyyhkyjen ja viljapellon ympäröimänä

Kellari

Syys- ja kevätkaudella melkein joka perjantai-ilta kokoonnutaan Outokummun kirkon kellariin juttelemaan, pelaamaan, hengailemaan tai musisoimaan. Hartaus noin klo 20.30 ja pientä purtavaa tarjolla.

Jos ovi ei ole auki, soita ovikelloa (kyllä se on olemassa, kirkon takaoven oikealla puolella - ovessa lukee mm. kappeli).

Koronasta johtuen Kellarit ovat välillä pois ohjelmistosta. Seuraa Instagramissa tiliä nimeltä nuori_oku, niin saat viimeisen tiedon joka perjantaista.

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta yhteistyössä Polvijärven seurakunnan kanssa

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa.

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Isoset siunataan Polvijärvellä 24.4. messun yhteydessä. Outokummusta järjestetään kyyti Polvijärvelle ja takaisin.

Tervetuloa mukaan! Satkalta voi kysellä lisätietoja.

Isoshaku kesäksi 2022

Kiinnostaako isosen, apuohjaajan tai yövalvojan tehtävä kesän leireillä Outokummun tai Polvijärven seurakunnissa?

Tee vapaamuotoinen hakemus, liitä sen mukaan CV:si ja lähetä hakemus Satkalle, Jussille tai Emmille esimerkiksi sähköpostilla. Lisäksi tarvitset liitteeksi tiedon, mille leireistä voit päästä ja mikä on olisi sinulle mieluisin. Lista leireistä ja niiden tehtävistä löytyy tästä. Voit tulostaa ja täyttää sen, hakea sen kellarista tai keskiviikkoisin Kummun koulun pihasta 11.45-12.15 tai torstaisin Okun lukiolta 11.45-12.15 tai ilmaista kiinnostavat tehtävät ja leirit itse tehdyssä liitteessä.

Kesän isoshaku päättyy 24.4.2022.

Sulattamo

Satka tai Emmi on tavattavissa jutustelua tai erilaisten lomakkeiden vaihtoa varten. Turvatietolomakkeita leirejä ja retkiä varten saatavissa.

Keskiviikkoisin Kummun koululla ruoka-aikaan.

Torstaisin lukiolla ruoka-aikaan.

Kieroutuneet Päivänsäteet

Tykkäätkö laulaa ja soittaa porukalla?

Kieroutuneet Päivänsäteet on juuri sinua varten. Ohjelmisto on pääasiassa kevyttä hengellistä musiikkia ja jäsenistö nuoria ja aikuisia.

Leirit

Holylanit (peruttu keväältä 2022)

Holylanit 26.-27.2. Outokummun kirkolla alakerrassa. Aloitetaan lauantaina klo 11 ja lopetetaan yhteiseen messuun sunnuntaina kirkossa. Kuten ennenkin seurakunta tarjoaa netin ja tilat. Koneet, eväät ja nukkumavälineistön jokainen tuo itse mukanaan. Hyvä on myös ottaa jonkin sortin headset, niin pelien äänet ei ihan niin pahasti sekoitu keskenään. Päihteet, tupakka ja energiajuomat ovat kiellettyjä. Tiloista ei myöskään voi lähteä käymään kaupassa tai pitseriassa kesken, koska olemme teistä vastuussa lanien ajan.

Halutessaan saa koko yön pelata (aamulla pitää jaksaa kuitenkin vielä kirkonpenkkiin) tai sitten voi välillä ottaa torkut, ihan miten jaksaa.

Isosleirit

Isosleirejä pidetään yleensä kerran kevät- ja kerran syyslukukauden aikana. Jos olet kiinnostunut isostelusta, ota yhteys Satkaan tai Emmiin!

Seuraava isosleiri on todennäköisesti syyskuussa 2022.

Joululeiri 2022

Joululeiri tulee taas joulukuulla 2022. Toiveita voi toki jo esittää!

Vappuleiri 29.4.-1.5. 2022

Vappuleiri on tarkoitettu kaikille rippikoulun käyneille. Leiri alkaa perjantaina klo 18 Pellinmäessä ja päättyy sunnuntina klo 14 samassa paikassa. Mukana ainakin Okun ja Poltsin ev.-lut.seurakunnat. Ohjelmassa mm. vappupäivän brunssi ja paljon muuta kivaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lisätietoja ja ilmoittautumiset