Outokummun seurakunnan kappelin alttarikangas, jossa kolme ihmistä kyyhkyjen ja viljapellon ympäröimänä

Kellari

Syys- ja kevätkaudella melkein joka perjantai-ilta kokoonnutaan Outokummun kirkon kellariin juttelemaan, pelaamaan, hengailemaan tai musisoimaan. Hartaus noin klo 20.30 ja pientä purtavaa tarjolla.

Jos ovi ei ole auki, soita ovikelloa (kyllä se on olemassa, kirkon takaoven oikealla puolella - ovessa lukee mm. kappeli).

Koronasta johtuen Kellarit ovat välillä pois ohjelmistosta. Seuraa Instagramissa tiliä nimeltä nuori_oku, niin saat viimeisen tiedon joka perjantaista.

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa.

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Tervetuloa mukaan! Satkalta voi kysellä lisätietoja.

Kesän 2021 isoshaku

Isoshaku on alkanut ja päättyy 30.4.2021. Isoshaku on yhteinen Polvijärven seurakunnan kanssa. Hakulomakkeita saa sähköisenä tästä ja paperisena pyytämällä nuorisotyön tyypeiltä :)

Sulattamo

Satka tai Emmi on tavattavissa jutustelua tai erilaisten lomakkeiden vaihtoa varten. Turvatietolomakkeita leirejä ja retkiä varten saatavissa.

Keskiviikkoisin Kummun koululla ruoka-aikaan ja noin 15-17 kirkolla nuorisotoimistossa.

Torstaisin lukiolla ruoka-aikaan.

Kieroutuneet Päivänsäteet

Tykkäätkö laulaa ja soittaa porukalla?

Kieroutuneet Päivänsäteet on juuri sinua varten. Ohjelmisto on pääasiassa kevyttä hengellistä musiikkia ja jäsenistö nuoria ja aikuisia.

Leirit

Holylanit

Seuraavat lanit pidetään pääsiäisenä. Aloitamme näillä näkymin pääsiäislauantaina 3.4. klo 11.30 ja lopetamme pääsiäissunnuntaina 4.4. klo 10 alkavaan messuun (päättyy noin 11 ja 11.30 välisenä aikana). Ilmoittautuminen: palauta lanien turvatietolomake Satkalle 26.3. mennessä. Lomakkeita saa tästä ja Satkalta. Omat eväät ja koneet. Jos haluat nukkuakin välillä niin yöpyminen lattioilla (varaudu omilla varusteilla).

Isosleirit

Isosleirejä pidetään yleensä kerran kevät- ja kerran syyslukukauden aikana. Jos olet kiinnostunut isostelusta, ota yhteys Satkaan tai Emmiin!

Joululeiri adventin aikaan

Koronan takia leiri on jouduttu perumaan.

K-18 eli nuorten aikuisten leiri

Tämä leiri pidetään myös yhteistyössä naapuriseurakuntien kanssa. Keväällä 2020 jouduimme perumaan leirin, joka suunniteltiin Taipaleen ortodoksisen seurakunnan, Outokummun helluntaiseurakunnan sekä Polvijärven ja Outokummun ev.-lut. seurakuntien kanssa. Vuoden 2021 leiri on vielä suunnittelematta. Tässäkin otetaan vastaan ehdotuksia!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Seuraa instagramissa: nuori_oku