Outokummun seurakunnan kappelin alttarikangas, jossa kolme ihmistä kyyhkyjen ja viljapellon ympäröimänä

Kellari

Syys- ja kevätkaudella melkein joka perjantai-ilta kokoonnutaan Outokummun kirkon kellariin juttelemaan, pelaamaan, hengailemaan tai musisoimaan. Hartaus noin klo 20.30 ja pientä purtavaa tarjolla.

Jos ovi ei ole auki, soita ovikelloa (kyllä se on olemassa, kirkon takaoven oikealla puolella - ovessa lukee mm. kappeli).

Koronasta johtuen Kellarit ovat välillä pois ohjelmistosta. Seuraa Instagramissa tiliä nimeltä nuori_oku, niin saat viimeisen tiedon joka perjantaista.

Isos- ja kerhonohjaajatoiminta yhteistyössä Polvijärven seurakunnan kanssa

Isos- ja kerhonohjaajaleirejä on yksi syksyllä ja yksi keväällä. Lisäksi isoset oppivat isosen tehtävistä alakouluikäisten lasten leireillä ja seurakunnan tapahtumissa sekä hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa.

Isosia tarvitaan leireillä sekä lasten että rippikoululaisten kanssa. Kerhonohjaajat tekevät arvokasta työtä ja mahdollistavat ilmaisia harrastuksia alueen lapsille.

Tervetuloa mukaan! Satkalta voi kysellä lisätietoja.

Sulattamo

Satka tai Emmi on tavattavissa jutustelua tai erilaisten lomakkeiden vaihtoa varten. Turvatietolomakkeita leirejä ja retkiä varten saatavissa.

Keskiviikkoisin Kummun koululla ruoka-aikaan.

Torstaisin lukiolla ruoka-aikaan.

Kieroutuneet Päivänsäteet

Tykkäätkö laulaa ja soittaa porukalla?

Kieroutuneet Päivänsäteet on juuri sinua varten. Ohjelmisto on pääasiassa kevyttä hengellistä musiikkia ja jäsenistö nuoria ja aikuisia.

Leirit

Isosleirit

Isosleirejä pidetään yleensä kerran kevät- ja kerran syyslukukauden aikana. Jos olet kiinnostunut isostelusta, ota yhteys Satkaan tai Emmiin!

Seuraava isosleiri on 16.-18.9. toistaiseksi salaisessa paikassa. Leiri alkaa perjantaina illalla ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä.

Joululeiri 2023

Tämän vuoden joululeiri (vuoden paras leiri!) järjestetään tietenkin Poltsin kanssa yhteistyössä 2.-4.12. Ilmoittautuminen nettilomakkeella alkaa lokakuussa ja päättyy 16.11. Toiveita leiriohjelman suhteen voi jo (mielellään) esittää!

Seuraa instagramissa: nuori_oku

Nuorisotyönohjaaja Satka, satu.nahkola@evl.fi ja 0400248788