Pianon koskettimet sekä teksti musiikkityö

Kirkkokuoro

Outokummun kirkkokuoro perustettiin virallisesti v. 1945 ja sen ensimmäinen johtaja oli kanttori Toivo Wallin. Hän sai koottua joukon innostuneita laulajia ja niin aloitti kuoro toimintansa. Innostusta ja johtajia on riittänyt tähän päivään asti. Kuitenkin toivotamme tervetulleeksi mukaan kuorotoimintaan juuri SINUT, laulunlahjan saanut nainen ja mies.

Kuorossa on nykyhetkellä 18 laulajaa. Kuoroa on vuodesta 2001 johtanut kanttori Marja Pärnänen. Taloudellista tukea saamme Outokummun seurakunnalta. Outokummun kirkkokuoro on rekisteröity yhdistys, joka kuuluu Pohjois-Karjalan kirkkomusiikkipiiriin, joka on Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Kuoroharjoitukset pidämme keskiviikkoisin klo 17-19 seurakuntasalissa. Koko kuoro laulaa messussa kerran kuukaudessa, pienempinä ryhminä vähän useammin. Messujen lisäksi pidämme laulukaudessa yhden konsertin, teemme retkiä ja tapaamme toisia kuoroja. Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä, terveellinen ja kehittävä harrastus. Laulamme vaihtelevaa ja monipuolista ohjelmistoa. Harjoitusten alussa on äänenmuodostusta. Aiempaa kuorokokemusta emme edellytä.

Kanttori Marja Pärnänen
p. 0400 248 774

Puheenjohtaja Veikko Kettunen
p. 0400 658 787

Sihteeri Tarja Ranta-aho


 

Lauluryhmä

Lauluryhmä perustettiin n. 2010 ja ryhmässä on tällä hetkellä noin kymmenkunta laulajaa. Ryhmä on kaikille avoin ja tarkoituksena on opetella uusia lauluja ja virsiä. Joukko kokoontuu seurakuntasalissa yleensä keskiviikkoisin diakoniaruokailujen jälkeen. Uudet harjoitukset sovitaan aina edellisessä  ja ne ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa. Ryhmä on kaikille avoin ja ei sido mihinkään.

Koronan takia harjoitukset eivät ole tällä hetkellä sidottuja diakoniaruokailuihin, joten kannattaa tarkkailla kirkollisia ilmoituksia

Kieroutuneet Päivänsäteet

Tykkäätkö laulaa ja soittaa porukalla?

Kieroutuneet Päivänsäteet on juuri sinua varten. Ohjelmisto on pääasiassa kevyttä hengellistä musiikkia ja jäsenistö nuoria ja aikuisia. Ryhmä kokoontuu epäsäännöllisesti. Lisätietoja Satu Nahkolalta, p. 0400 248 788

Toivevirsitapahtuma

Toivevirsituokio järjestetään Su 5.2.2023 klo 17 Outokummun kirkossa.  Samana päivänä alkaa vuoden 2023 yhteisvastuukeräys. Tilaisuudessa kerätään kolehti  yhteisvastuulle.  Näitä toivevirsituokioita järjestetään mahdollisesti lisää, jos virsitoiveita tulee paljon.

Virsitoiveet esitetään etukäteen oheisella lomakkeella.  Autathan läheisiäsi tarvittaessa.

Lähetä virsitoive tästä.

Virsitaululle laitettavia numeroita sekaisin tasaisella alustalla

Ota yhteyttä