Kerhotoimintaa lapsiperheille

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka seurakunnassa. Kerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.30 kirkon alakerrassa päiväkerhohuoneessa. Sisäänkäynti kerhotiloihin löytyy kirkon takaa. Saapua ja lähteä voi liukuvasti oman aikataulun mukaan.

Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa: hartaus ja askartelua, sekä toisinaan jotain erikoisohjelmaa. Iso osa kerhon ohjelmaa ja antia on vapaamuotoinen yhdessä oleminen. Tarjolla on kahvit ja voileipää. Kerran kuukaudessa on keittolounas vapaaehtoisella maksulla.

Mukaan voi tulla milloin vain!

Perhekerho on tauolla toistaiseksi koronarajoitusten vuoksi.

Avoin päiväkerho

Kerho on lasten ja aikuisten yhteinen toimintahetki ja kohtauspaikka. Kerho on avoin kaikille ja osallistuminen on ilmaista. Ikärajaa ei ole, eikä ilmoittautua tarvitse. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa klo 9.30-11.30 päiväkerhohuoneessa. Saapua ja lähteä voi liukuvasti oman aikataulun mukaan.

Kevätkauden 2022 kerhopäivät:

12.1. Kasteen valo - PERUTTU koronatilanteen vuoksi

2.2. Ollaan ystäviä - PERUTTU koronatilanteen vuoksi

2.3. Laskiainen

6.4. Pääsiäistä kohti

4.5. Askarrellaan äidille

Iltaperhekerho

Kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19.00 päiväkerhohuoneessa.

Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä ja seurustelua sekä iltapalatarjoilu.

Kevätkauden 2022 kerhot:

25.1. peruttu koronarajoitusten vuoksi