Kerhotoimintaa lapsiperheille

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka seurakunnassa. Kerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.30 kirkon alakerrassa päiväkerhohuoneessa. Sisäänkäynti kerhotiloihin löytyy kirkon takaa. Saapua ja lähteä voi liukuvasti oman aikataulun mukaan.

Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa: hartaus ja askartelua, sekä toisinaan jotain erikoisohjelmaa. Iso osa kerhon ohjelmaa ja antia on vapaamuotoinen yhdessä oleminen. Tarjolla on kahvit ja voileipää. Kerran kuukaudessa on keittolounas vapaaehtoisella maksulla.

Mukaan voi tulla milloin vain!

Kesän aikana järjestämme kesätoimintaa lapsiperheille. Perhekerho jatkuu jälleen syksyllä 12.8. alkaen.

Kesätoimintaa perheille:

Perheiden liikkakerho

Kesäkuussa maanantai-iltaisin klo 17.30-18.30 Rummukkalan leikkipuiston viereisellä nurmialueella. Koko perheelle sopivia liikunnallisia leikkejä ja toimintarasteja.

Liikkakerho kokoontuu 6.6, 13.6, 20.6 ja 27.6.

Leikitään yhdessä leikkikentät tutuiksi

Kesäkuussa keskiviikkoisin klo 9.30-11 leikitään yhdessä leikkipuistoissa:

8.6. Kirkonpuistossa Outokummun kirkkoa vastapäätä

15.6. Rummukkalan leikkipuistossa (Maamiehenkatu 3)

22.6. Kirkonpuistossa

29.6. Rummukkalan leikkipuistossa

Perheiden kesäkerho

Perheiden kesäkerho kokoontuu kesäkuussa torstaisin klo 9.30-11.30 perhekerhon tapaan Outokummun kirkon alakerrassa päiväkerhohuoneessa. Saapua ja lähteä voi liukuvasti oman aikataulun mukaan. Tarjolla joka kerran voileipää, kahvit ja mehut.

9.6. Majan rakennus

16.6. Vohvelikestit

23.6. Ötökät

Iltaperhekerho

Kerran kuukaudessa tiistaisin klo 17.30-19.00 päiväkerhohuoneessa.

Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä ja seurustelua sekä iltapalatarjoilu.

Iltaperhekerho jatkuu jälleen syksyllä.

Kuvassa perheiden kesätoiminnan mainos.
Kirkonrottapehmot Pellinmäen keinussa.