Kerhotoimintaa lapsiperheille

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka seurakunnassa. Kerho kokoontuu perjantaisin klo 9.30-11.30 kirkon alakerrassa päiväkerhohuoneessa. Saapua ja lähteä voi liukuvasti oman aikataulun mukaan.

Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa: hartaus ja askartelua, sekä toisinaan jotain erikoisohjelmaa. Iso osa kerhon ohjelmaa ja antia on vapaamuotoinen yhdessä oleminen. Tarjolla on kahvit ja voileipää.

Mukaan voi tulla milloin vain!

Perhekerho on jäänyt kesätauolle ja jatkuu taas 6.8.

Suosittelemme aikuisille maskin käyttöä, maskeja on saatavilla perhekerhossa.

Avoin päiväkerho

Kerho on lasten ja aikuisten yhteinen toimintahetki ja kohtauspaikka. Kerho on avoin kaikille ja osallistuminen on ilmaista. Ikärajaa ei ole, eikä ilmoittautua tarvitse. Kerho kokoontuu kerran kuukaudessa klo 9.30-11.30 leirikeskuksessamme Pellinmäellä. Tämä mahdollistaa monipuolisemmin mm. luonnon ja liikunnan sisällyttämisen kerhon ohjelmaan niin sisällä kuin ulkonakin. Saapua ja lähteä voi liukuvasti oman aikataulun mukaan.

Kevätkauden 2021 kerhopäivät:

13.1. Peruttu kokoontumisrajoitusten vuoksi