Päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan järjestämää lasten arkitoimintaa, joka tukee lasten kasvua ja kehitystä sekä antaa lapsille mahdollisuuden ryhmässä toimimiseen. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja luetaan satuja.

Päiväkerho on tarkoitettu 2-6- vuotiaille lapsille. Päiväkerhoryhmä kokoontuu kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 9.30-11.30. Kerhotoiminta on maksutonta. Kerhoon pääsee myös kesken toimintakauden jos paikkoja on.

Kerhot alkavat 9.8. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Miralle p. 0400 248 778.

Lapsiparkki Tenavatupa

Kerran kuukaudessa maanantaisin klo 16-19 Perheidenpaikan Leikkitalolla (Sänkinotkonkatu 6).

Syksyn lapsiparkkipäivät ovat 29.8, 26.9, 31.10 ja 28.11.

Haluatko käydä rauhassa lenkillä tai kaupassa tai vaikka hetken ihan omaa aikaa? Lapsiparkkiin voi tuoda lapsen hoitoon joko koko ajaksi tai osaksi aikaa. Toiminta on maksutonta. Paikka on varattava etukäteen jokaiselle kerralle erikseen. Lapsille omat eväät mukaan.

Lapsiparkin järjestävät yhteistyössä Outokummun seurakunta ja Perheidenpaikka ry.

Ilmoittautuminen edellisellä viikolla Perheidenpaikan Ritvalle p. 0400 819842

Kirkonrottahahmo seisoo kerhotilojen ulko-ovella.
Kirkonrotat pehmoeläinten seassa päiväkerhohuoneessa.