Päiväkerhot

Päiväkerho on seurakunnan järjestämää lasten arkitoimintaa, joka tukee lasten kasvua ja kehitystä sekä antaa lapsille mahdollisuuden ryhmässä toimimiseen. Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, hiljennytään ja luetaan satuja.

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6- vuotiaille lapsille. Kerhoon voi ilmoittautua jos lapsi täyttää syyskaudella 3 vuotta. Päiväkerhoryhmä kokoontuu kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 9.30-11.30. Kerhotoiminta on maksutonta. Kerhoon pääsee myös kesken toimintakauden jos paikkoja on.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Miralle p. 0400 248 778.

Lapsiparkki Tenavatupa

Joka toinen maanantai klo 16-19 Perheidenpaikan Leikkitalolla (Sänkinotkonkatu 6).

Haluatko käydä rauhassa lenkillä tai kaupassa tai vaikka hetken ihan omaa aikaa? Lapsiparkkiin voi tuoda lapsen hoitoon joko koko ajaksi tai osaksi aikaa. Toiminta on maksutonta. Paikka on varattava etukäteen jokaiselle kerralle erikseen. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Omat eväät mukaan.

Kevään lapsiparkkien päivät ovat 14.2, 28.2, 14.3, 28.3, 11.4, 25.4, 9.5, 23.5

Lapsiparkin järjestävät Outokummun seurakunta ja Perheidenpaikka ry.

Ilmoittautuminen viimeistään edellisenä perjantaina tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä Miralle p. 0400 248 778.

Kirkonrottahahmo seisoo kerhotilojen ulko-ovella.
Kirkonrotat pehmoeläinten seassa päiväkerhohuoneessa.