Juhlat, tapahtumat ja retket

Kastepuu

Seurakunnassamme on käytössä kastettujen puu, johon kaikki vuonna 2023 kastetut saavat oman enkelin. Enkeliin kirjoitetaan kastetun etunimet ja kastepäivä. Enkeli ripustetaan puuhun kastetta seuraavan viikon sunnuntaina messussa ja halutessaan läheiset voivat tulla ripustamaan enkelin itse.

Kaste-enkeleitä on tallessa vuodesta 2017 asti. Jos enkeli on jäänyt hakematta, sen voi vielä saada omakseen. Ota yhteyttä!

Syntymäpäiväkortit

Seurakunta lähettää 1-4 vuotta täyttäville syntymäpäiväkortin ja tiedotteen lapsi- ja perhetyöstä.

Syntymäpäiväjuhlat

5 v synttäreitä juhlitaan 5.11.2023 Outokummun kirkolla.

Kouluun lähtevien siunaus

Elokuussa uudet ekaluokkalaiset kutsutaan siunattavaksi. Kouluun lähtevien siunaus järjestetään Outokummun kirkossa maanantaina 7.8.2023 klo 17.30. Ikäryhmään kuuluville lähetetään kutsukirje kotiin. Kummi tai muu läheinen voi tulla siunaamaan lapsen koulutielle. 

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheille suunnattu kauneimmat joululaulut-tilaisuus kutsuu virittäytymään jouluntunnelmaan. Lasten kauneimpia joululauluja lauletaan Outokummun kirkossa keskiviikkona 20.12.2023 klo 18. Tervetuloa mukaan!

Yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen kanssa

Seurakunta vierailee päiväkodeissa  ja esikouluryhmissä pitämässä pieniä tuokioita. Lisäksi järjestämme lasten kirkkohetkiä erityisesti joulun alla ja keväällä. Tarjoamme mahdollisuutta käyttää seurakunnan tiloja oppimisympäristöinä. Perhepäivähoitajat ovat tervetulleita perhekerhoon.

Outokummun kirkon kastepuu ja paljon kaste-enkeleitä.
Kastepuu sijaitsee Outokummun kirkon takaosassa lasten alttarin luona.
Kirkonrotat ja isoja viitosen muotoisia ilmapalloja.
Paljon onnea 5-vuotiaat sankarit! 5v-juhlia vietetään su 5.11.2023 klo 15 Outokummun kirkolla.