Juhlat, tapahtumat ja retket

Kastepuu

Seurakunnassamme on käytössä kastettujen puu, johon kaikki vuonna 2021 kastetut saavat oman enkelin. Enkeliin kirjoitetaan kastetun etunimet ja kastepäivä. Enkeli ripustetaan puuhun kastetta seuraavan viikon sunnuntaina messussa ja halutessaan läheiset voivat tulla ripustamaan enkelin itse.

Kastettujen juhla su 9.1.2022 klo 15 Okun kirkossa.

Kaste-enkeleitä on tallessa vuodesta 2017 asti. Jos enkeli on jäänyt hakematta, sen voi vielä saada omakseen. Ota yhteyttä!

Syntymäpäiväkortit

Seurakunta lähettää 1-4 vuotta täyttäville syntymäpäiväkortin ja tiedotteen lapsi- ja perhetyöstä.

Syntymäpäiväjuhlat

Vauvakirkko ja 1v. synttärit su 3.10 klo 15 Okun kirkossa.

5v synttärit su 7.11 klo 15 Okun kirkolla.

Kouluun lähtevien siunaus

Elokuussa uudet ekaluokkalaiset kutsutaan siunattavaksi. Ikäryhmään kuuluville lähetetään kutsukirje kotiin. Kummi tai muu läheinen voi tulla siunaamaan lapsen koulutielle.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lapsiperheille suunnattu kauneimmat joululaulut-tilaisuus kutsuu virittäytymään jouluntunnelmaan.

Yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen kanssa

Seurakunta vierailee päiväkodeissa  ja esikouluryhmissä pitämässä pieniä tuokioita. Lisäksi järjestämme lasten kirkkohetkiä erityisesti joulun alla ja keväällä. Tarjoamme mahdollisuutta käyttää seurakunnan tiloja oppimisympäristöinä. Perhepäivähoitajat ovat tervetulleita perhekerhoon ja avoimeen päiväkerhoon.

Koronatilanteen vuoksi vierailut ovat olleet tauolla mutta jatkuvat jälleen, kunhan se on mahdollista. Kirkkohetkien peruunnuttua olemme tuottaneet videomateriaalia Youtube-kanavallemme.

Outokummun kirkon kastepuu ja paljon kaste-enkeleitä.
Kastepuu sijaitsee Outokummun kirkon takaosassa lasten alttarin luona.
Kirkonrotat ja koulureppu. Siunausta koulutielle!
Siunausta koulutielle!