Kerhot

Kaudella 2022-23 Outokummun seurakunnassa on tarjolla kaksi eri kerhoa. Lisää kerhoja voidaan järjestää, sikäli kun löytyy lisää innokkaita vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhonohjaajana voi toimia kerhonohjaajakoulutuksen saanut nuori tai aikuinen. 

Kokkikerho maanantaisin 17.30 - 19.00 Outokummun kirkon alakerrassa

Kokkikerho on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille. Kerhoon mahtuu lisää kerholaisia. Kerho alkaa 19.9. ja kerhoon voi ilmoittautua tästä. Kerho jatkuu 15.5. asti,

 

Liikkakerho torstaisin klo 17-18 Kummun koulun salissa

Torstain liikkakerho on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille. Kerho alkaa 15..9. ja ilmoittautuminen tapahtuu kerhossa paikan päällä. Kerho jatkuu 11.5. asti.

 

Syksyn 2023 kerhot

Syksyn 2023 kerhoista emme tiedä vielä juuri mitään. Vapaaehtoisia tai palkkiotoimisia kerhonohjaajia tarvitaan ja heitä koulutetaan syksyn ensimmäisellä isosleirillä ja talven aikana lisää. Jos sinua kiinnostaa kerhonohjaajana toimiminen, ole rohkeasti yhteydessä Satkaan, niin katsotaan, mitä voimme yhdessä saada aikaan!

 

Leirit

Kouluikäisten kesäleiri 5.-7.6.2023

Kouluikäisten lasten kesäleiri järjestetään tänä kesänä Kaavilla Majakartano Viljamaan tiluksilla yhdessä Polvijärven seurakunnan kanssa. Leirin ohjelma on melko perinteinen: pelataan, leikitään, syödään, nukutaan, hiljennytään, lauletaan, vietetään aikaa ulkona, askarrellaan jne. Leirin ruokamaksu on 15 euroa, ja se maksetaan leirin alussa käteisellä.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneiden huoltajille lähetetään sähköpostia tiistaina 16.5. ja leirikirjeet viikolla 21.

 

Muut leirit

Outokummun seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille koulujen loma-aikoina. Leireistä tiedotetaan myös seurakunnan Facebook-sivuilla ja joissakin paikkakunnan Facebook-ryhmissä. 

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu viimeistään noin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella vasemman laidan kohdasta ilmoittaudu mukaan.

 

10-synttärit

Kerran vuodessa järjestetään kaikille kyseisenä vuonna 10 vuotta täyttäville outokumpulaisille yhteiset synttärijuhlat. Juhla järjestetään yhdessä kaupungin nuorisotyön kanssa. Yleensä nämä juhlat pidetään syksyllä ja kutsu lähetetään kotiin.