Kerhot

Kaudelle 2021-2022 Outokummun seurakunnassa selvitellään vielä kerhonohjaajia ja kerhopaikkoja. Lisätietoja kerhoista saadaan lähiaikoina, ja tavoitteenamme on aloittaa kerhokausi 20.9.2021.

Leirit

Syysleiri koululaisille

Alakouluikäisten syysleiri pidetään 19.-21.10. yhdessä Polvijärven seurakunnan kanssa Pellinmäessä. Leirille mahtuu yhteensä 22 leiriläistä, ja kummankin seurakunnan koululaisille on varattu 8 leiripaikkaa, loput täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 4.10., ellei leiri täyty sitä ennen.

Leirin hinta on 15 euroa/lapsi ja se sisältää leiriohjelman, majoituksen omin liinavaattein sekä viisi ateriaa päivässä (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala, tiistain lounaasta torstain välipalaan). Leirimaksusta on mahdollista hakea maksuvapautusta diakonisin perustein.

Leiri on täynnä, varasijoille voi vielä ilmoittautua.

Leirille voi ilmoittautua sivulta Ilmoittaudu mukaan, tai tästä

Yö kirkossa

Yö kirkossa -tapahtuma tulossa Polvijärvellä syksyn aikana.

Muut leirit

Outokummun seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille koulujen loma-aikoina. Leireistä tiedotetaan myös seurakunnan Facebook-sivuilla ja joissakin paikkakunnan Facebook-ryhmissä.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu viimeistään noin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella vasemman laidan kohdasta ilmoittaudu mukaan.