Kerhot

Kaudella 2021-2022 Outokummun seurakunnassa on tarjolla kolme eri kerhoa. Lisää kerhoja voidaan järjestää, sikäli kun löytyy lisää innokkaita vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhonohjaajana voi toimia kerhonohjaajakoulutuksen saanut nuori tai aikuinen.

Liikkakerho maanantaisin klo 16-17

Maanantain liikkakerho on tarkoitettu esi-3.-luokkalaisille. Ilmoittautuminen tapahtuu ensimmäisellä kerhokerralla. Kerholainen saa ohjaajilta mukaan kotiin ilmoittautumislomakkeen, jonka alaosa palautetaan seuraavalla kerralla. Mukaan voi tulla myöhemminkin, mikäli kerhossa on tilaa. Kerho alkaa 27.9.21.

Kokkikerho maanantaisin 17-18.30 Outokummun kirkon alakerrassa

Kokkikerho on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille. Kerho on täynnä. Kerho jatkuu 14.2.

Liikkakerho keskiviikkoisin klo 16-17 Kummun koulun salissa, jatkuu 16.2.

Keskiviikon liikkakerho on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille. Ilmoittautuminen tapahtuu ensimmäisellä kerhokerralla. Kerholainen saa ohjaajilta mukaan kotiin ilmoittautumislomakkeen, jonka alaosa palautetaan seuraavalla kerralla. Mukaan voi tulla myöhemminkin, mikäli kerhossa on tilaa.- Kerho alkaa 29.9.21.

Leirit

Hiihtoloman talvileiri

Hiihtolomalla on tulossa seuraava leiri. Lisätietoja saadaan lähiaikoina.

Yö kirkossa

Yö kirkossa -tapahtuma tulossa Polvijärvellä syksyn aikana.

Muut leirit

Outokummun seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille koulujen loma-aikoina. Leireistä tiedotetaan myös seurakunnan Facebook-sivuilla ja joissakin paikkakunnan Facebook-ryhmissä.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu viimeistään noin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella vasemman laidan kohdasta ilmoittaudu mukaan.

10-synttärit

Kerran vuodessa järjestetään kaikille kyseisenä vuonna 10 vuotta täyttäville outokumpulaisille yhteiset synttärijuhlat. Juhla järjestetään yhdessä kaupungin nuorisotyön kanssa. Yleensä nämä juhlat pidetään syksyllä ja kutsu lähetetään kotiin.