Kerhot

Kaudella 2022-23 Outokummun seurakunnassa on tarjolla kaksi eri kerhoa. Lisää kerhoja voidaan järjestää, sikäli kun löytyy lisää innokkaita vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhonohjaajana voi toimia kerhonohjaajakoulutuksen saanut nuori tai aikuinen.

Kokkikerho maanantaisin 17.30 - 19.00 Outokummun kirkon alakerrassa

Kokkikerho on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille. Kerhoon mahtuu lisää kerholaisia. Kerho alkaa 19.9. ja kerhoon voi ilmoittautua tästä.

Liikkakerho torstaisin klo 17-18 Kummun koulun salissa

Torstain liikkakerho on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille. Kerho alkaa 15..9. ja ilmoittautuminen tapahtuu kerhossa paikan päällä.

Leirit

Kouluikäisten syysleiri 18.-20.10.2023

Kesäleiri järjestetään Liperin seurakunnan Kuoringan toimintakeskuksessa, Leirille on bussikuljetus Outokummun kirkolta, Kyyti lähtee 18.10. klo 10 ja palaa kirkolle 20.10. noin klo 15.30. Ohjelmassa perinteistä leiriohjelmaa kavereiden ja isosten kanssa.

Ilmoittautuminen koululaisten kesäleirille alkaa 9.9. ja päättyy 22.9.  Jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin leirille voidaan ottaa, arvotaan mukaan mahtuvat leiriläiset perhekunnittain 23.9. Ilmoittaudu leirille tästä.

Mukaan pääseville lähetetään tekstiviesti 24.9. ja heille lähetetään leirikirje lokakuun alkupuolella.

Jos leirille ilmoittautuneelle lapselle tulee este osallistua, toivomme, että siitä ilmoitetaan mahdollisimman pian Satkalle, puh. 0400248788.

Yö kirkossa

Yö kirkossa -tapahtuma tulossa Polvijärvellä syksyn aikana.

Muut leirit

Outokummun seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille koulujen loma-aikoina. Leireistä tiedotetaan myös seurakunnan Facebook-sivuilla ja joissakin paikkakunnan Facebook-ryhmissä.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu viimeistään noin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella vasemman laidan kohdasta ilmoittaudu mukaan.

10-synttärit

Kerran vuodessa järjestetään kaikille kyseisenä vuonna 10 vuotta täyttäville outokumpulaisille yhteiset synttärijuhlat. Juhla järjestetään yhdessä kaupungin nuorisotyön kanssa. Yleensä nämä juhlat pidetään syksyllä ja kutsu lähetetään kotiin.