Kerhot

Kaudella 2020-2021 Outokummun seurakunnassa on tarjolla kouluikäisille kaksi kerhoa.

Oletko kiinnostunut kerhon ohjaamisesta? Ota yhteyttä Satkaan, niin mietitään yhdessä, millainen kerho saadaan aikaan.

Kokkikerho

Kokkikerho kokoontuu maanantaisin klo 17.30 - 19 Outkummun kirkon alakerrassa. Kerho on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille. Kerho on täynnä.

Säbä- ja leikkikerho

Säbä- ja leikkikerho kokoontuu tiistaisin Kummun koulun liikuntasalissa klo 15.30-16.30. Kerho on tarkoitettu esi-3.-luokkalaisille. Kerhoon mahtuu mukaan lisää lapsia. Ota yhteys Satkaan 0400248788.

Säbä- ja leikkikerhoon voi mielellään ottaa mukaan oman mailan, jos sellainen on. Myös suojalasit ja sisäpelitossut  kannattaa ottaa käyttöön, jos sellaiset omistaa. Seurakunnalla on lainamailoja.

Leirit

Kesäleiri koululaisille

Kesäloman 2021 alussa leireillään 8.-10.3. Pellinmäessä. Mukaan ovat tervetulleita koululaiset eskareista kuudennen luokan lopettaneisiin. Leirillä tehdään monenlaista kivaa yhdessä, syödään hyvää leiriruokaa ja nukutaan yöt. Lasten lisäksi leirillä on ainakin isosia ja ohjaajia.

Ilmoittautuminen tapahtuu 24.4. - 21.5. vasemman reunan kohdasta ilmoittaudu mukaan.

Muut leirit

Outokummun seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille koulujen loma-aikoina. Leireistä tiedotetaan myös seurakunnan Facebook-sivuilla ja joissakin paikkakunnan Facebook-ryhmissä.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu viimeistään noin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella vasemman laidan kohdasta ilmoittaudu mukaan.