Kerhot

Kaudella 2022-23 Outokummun seurakunnassa on tarjolla kaksi eri kerhoa. Lisää kerhoja voidaan järjestää, sikäli kun löytyy lisää innokkaita vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhonohjaajana voi toimia kerhonohjaajakoulutuksen saanut nuori tai aikuinen.

Kokkikerho maanantaisin 17.30 - 19.00 Outokummun kirkon alakerrassa

Kokkikerho on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille. Kerhoon mahtuu lisää kerholaisia. Kerho alkaa 19.9. ja kerhoon voi ilmoittautua tästä. Kerho jatkuu 15.5. asti,

Liikkakerho torstaisin klo 17-18 Kummun koulun salissa

Torstain liikkakerho on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille. Kerho alkaa 15..9. ja ilmoittautuminen tapahtuu kerhossa paikan päällä. Kerho jatkuu 11.5. asti.

Syksyn 2023 kerhot

Syksyn 2023 kerhoista emme tiedä vielä juuri mitään. Vapaaehtoisia tai palkkiotoimisia kerhonohjaajia tarvitaan ja heitä koulutetaan syksyn ensimmäisellä isosleirillä ja talven aikana lisää. Jos sinua kiinnostaa kerhonohjaajana toimiminen, ole rohkeasti yhteydessä Satkaan, niin katsotaan, mitä voimme yhdessä saada aikaan!

Leirit

Kouluikäisten talvileiri 6. - 8.3.2023

Kouluikäisten talvileiri järjestetään talvilomalla maanantaista keskiviikkoon eli 6.-8.3. Koli Freetimessa. Leirillä touhutaan yhdessä: ulkoillaan, pelaillaan, leikitään, askarrellaan, pulkkaillaan, syödään ja nukutaan, ainakin. Lisäksi pidämme leirillä hartauksia ja hiljentymishetkiä ja keskustelemme erilaisista asioista. Leirimaksu on 15 euroa ja se sisältää kyydin Outokummun kirkon pihasta Koli Freetimeen ja takaisin sekä ohjelman ja ruuat. Omia herkkuja saa halutessaan ottaa leirille mukaan.

Leirille mahtuu enintään 20 lasta. Jos ilmoittautuneita tulee 14.2. mennessä enemmän kuin 20, arvomme mukaan pääsevät keskiviikkona 15.2. ja loput ilmoittautuneet jäävät jonoon siltä varalta, että joku leirille arvottu peruuttaa osallistumisensa.

Ilmoittautuminen talvileirille alkaa 23.1. klo 15.

Jos leirille ilmoittautuneelle lapselle tulee este osallistua, toivomme, että siitä ilmoitetaan mahdollisimman pian Satkalle, puh. 0400248788.

Ilmoittaudu leirille tästä!

Muut leirit

Outokummun seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille koulujen loma-aikoina. Leireistä tiedotetaan myös seurakunnan Facebook-sivuilla ja joissakin paikkakunnan Facebook-ryhmissä.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu viimeistään noin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella vasemman laidan kohdasta ilmoittaudu mukaan.

10-synttärit

Kerran vuodessa järjestetään kaikille kyseisenä vuonna 10 vuotta täyttäville outokumpulaisille yhteiset synttärijuhlat. Juhla järjestetään yhdessä kaupungin nuorisotyön kanssa. Yleensä nämä juhlat pidetään syksyllä ja kutsu lähetetään kotiin.