Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.

Kerhot

Kaudella 2020-2021 Outokummun seurakunnassa on tarjolla kouluikäisille kaksi kerhoa.

Oletko kiinnostunut kerhon ohjaamisesta? Ota yhteyttä Satkaan, niin mietitään yhdessä, millainen kerho saadaan aikaan.

Kokkikerho

Kokkikerho kokoontuu maanantaisin klo 17.30 - 19 Outkummun kirkon alakerrassa. Kerho on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille. Kerho on täynnä.

Säbä- ja leikkikerho

Säbä- ja leikkikerho kokoontuu tiistaisin Kummun koulun liikuntasalissa klo 15.30-16.30. Kerho on tarkoitettu esi-3.-luokkalaisille. Kerho on täynnä.

Säbä- ja leikkikerhoon voi mielellään ottaa mukaan oman mailan, jos sellainen on. Myös suojalasit ja sisäpelitossut  kannattaa ottaa käyttöön, jos sellaiset omistaa. Seurakunnalla on lainamailoja.

Leirit

Hiihtolomaleiri koululaisille

Hiihtolomalla 2021 leireillään 9.-11.3. Pellinmäessä. Mukaan ovat tervetulleita koululaiset eskareista kuudesluokkalaisiin ja nyt leiri pidetään yhteistyöss Polvijärven seurakunnan kanssa ensimmäistä kertaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu  24.2. mennessä vasemman reunan kohdasta ilmoittaudu mukaan.

Muut leirit

Outokummun seurakunta järjestää leirejä kouluikäisille koulujen loma-aikoina. Leireistä tiedotetaan myös seurakunnan Facebook-sivuilla ja joissakin paikkakunnan Facebook-ryhmissä.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu viimeistään noin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella vasemman laidan kohdasta ilmoittaudu mukaan.

83500 OUTOKUMPU