Seurakuntasali

Kummunkatu 19 , 83500 OUTOKUMPU

Outokummun seurakuntasali, jossa useita puisia pöytiä

Seurakuntasali sijaitsee Outokummun keskustassa, samassa rakennuksessa kuin Outokummun kirkko.

Seurakuntasaliin mahtuu 80 henkilöä. Tilasta löytyy piano ja äänentoistojärjestelmä ja sinne on saatavissa videotykki pyydettäessä. Tila on vuokrattavissa muistotilaisuuksiin, perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakuntatoimiston kautta, avoinna ma klo 9-12, ti-to sopimuksen mukaan p. 0400 248 770 tai outokummun.seurakunta.fi, perjantaina suljettu.

Lastenhoitohuone

Diakoniaruokailu

Ruoan jakelu kirkon ovelta alkaen klo 11 niin kauan, kuin ruokaa riittää. Ruoka on pakattu valmiiksi astioihin. Jonoja ei saa muodostaa, olemme väljästi alueella. Huomioithan myös turvavälin muihin ihmisiin.

Kirkkokuoron harjoitukset

Kuorossa on nykyhetkellä 18 laulajaa. Kuoroa on vuodesta 2001 johtanut kanttori Marja Pärnänen. Taloudellista tukea saamme Outokummun seurakunnalta. Outokummun kirkkokuoro on rekisteröity yhdistys, joka kuuluu Pohjois-Karjalan kirkkomusiikkipiiriin, joka on Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Kuoroharjoitukset pidämme keskiviikkoisin klo 17-19 seurakuntasalissa. Koko kuoro laulaa messussa kerran kuukaudessa, pienempinä ryhminä vähän useammin. Messujen lisäksi pidämme laulukaudessa yhden konsertin, teemme retkiä ja tapaamme toisia kuoroja. Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä, terveellinen ja kehittävä harrastus. Laulamme vaihtelevaa ja monipuolista ohjelmistoa. Harjoitusten alussa on äänenmuodostusta. Aiempaa kuorokokemusta emme edellytä.

Piirakkapiiri

Uunituoreita karjalanpiirakoita torstaiaamuisin!

Timanttikerho

Kerho on tarkoitettu kaikille ikäihmisille. Kerho toteutetaan yhteistyössä SPR:n kanssa