Seurakuntasali

Kummunkatu 19 , 83500 OUTOKUMPU

Outokummun seurakuntasali, jossa useita puisia pöytiä

Seurakuntasali sijaitsee Outokummun keskustassa, samassa rakennuksessa kuin Outokummun kirkko.

Seurakuntasaliin mahtuu 80 henkilöä. Tilasta löytyy piano ja äänentoistojärjestelmä ja sinne on saatavissa videotykki pyydettäessä. Tila on vuokrattavissa muistotilaisuuksiin, perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakuntatoimiston kautta, avoinna ma klo 9-12, ti-to sopimuksen mukaan p. 0400 248 770 tai outokummun.seurakunta.fi, perjantaina suljettu.

Lastenhoitohuone

Kummunkatu 19, 83500 OUTOKUMPU

Timanttikerho

Timanttikerho on kaikille ikäihmisille tarkoitettu kerho, jossa on vaihtuvaa ohjelmaa. Kerho toteutetaan yhteistyössä SPR:n kanssa.

Kummunkatu 19, 83500 OUTOKUMPU

Ruoan jakelu kirkon ovelta

Ruoan jakelu kirkon ovelta klo 11 alkaen niin kauan, kuin ruokaa riittää. Ruoka on pakattu valmiiksi astioihin. Jonoja ei saa muodostaa, joten olemme väljästi alueella. Huomioithan myös turvavälin muihin ihmisiin.