Seurakuntasali

Outokummun seurakuntasali, jossa useita puisia pöytiä

Kummunkatu 19, 83500 OUTOKUMPU

Seurakuntasali sijaitsee Outokummun keskustassa, samassa rakennuksessa kuin Outokummun kirkko.

Seurakuntasaliin mahtuu 80 henkilöä. Tilasta löytyy piano ja äänentoistojärjestelmä ja sinne on saatavissa videotykki pyydettäessä. Tila on vuokrattavissa muistotilaisuuksiin, perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Tila- ja toimitusvaraukset hoidetaan seurakuntatoimiston kautta, avoinna ma klo 9-12, ti-to sopimuksen mukaan p. 0400 248 770 tai outokummun.seurakunta.fi, perjantaina suljettu.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Timanttikerho

Timanttikerho seurakuntaslissa

Kirkkokuoron harjoitukset

Outokummun kirkkokuoro perustettiin virallisesti v. 1945 ja sen ensimmäinen johtaja oli kanttori Toivo Wallin. Hän sai koottua joukon innostuneita laulajia ja niin aloitti kuoro toimintansa. Innostusta ja johtajia on riittänyt tähän päivään asti. Kuitenkin toivotamme tervetulleeksi mukaan kuorotoimintaan juuri SINUT, laulunlahjan saanut nainen ja mies.

Kuorossa on nykyhetkellä 18 laulajaa. Kuoroa on vuodesta 2001 johtanut kanttori Marja Pärnänen. Taloudellista tukea saamme Outokummun seurakunnalta. Outokummun kirkkokuoro on rekisteröity yhdistys, joka kuuluu Pohjois-Karjalan kirkkomusiikkipiiriin, joka on Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Kuoroharjoitukset pidämme keskiviikkoisin klo 17-19 seurakuntasalissa. Koko kuoro laulaa messussa kerran kuukaudessa, pienempinä ryhminä vähän useammin. Messujen lisäksi pidämme laulukaudessa yhden konsertin, teemme retkiä ja tapaamme toisia kuoroja. Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä, terveellinen ja kehittävä harrastus. Laulamme vaihtelevaa ja monipuolista ohjelmistoa. Harjoitusten alussa on äänenmuodostusta. Aiempaa kuorokokemusta emme edellytä.

Piirakkapiiri

Uunituoreita karjalanpiirakoita torstaiaamuisin!