Kappeli

Kummunkatu 19 , 83500 OUTOKUMPU

Outokummun seurakunnan alakerran kappelin alttari

Outokummun kirkon alakerrassa sijaitsee kappeli, jossa järjestetään eri ryhmien kokoontumisia, pienimuotoisia kasteita sekä häitä. Tilaa on mahdollista vuokrata omaan käyttöön ja kappelin vierestä löytyy pieni keittiö tarvittaessa.

Sansan lähetyspiiri

Sansan lähetyspiiri kokoontuu kuukausittain torstaisin klo 13 kappelissa. Piirissä rakennutaan Jumalan sanasta, virsilaulusta, lähetysuutisista ja keskinäisestä yhteydestä. Tarkoitus on rukouksin ja rahalahjoin (kahvitarjoilu) tukea Sansan/ Medialähetys Sanansaattajien toimintaa, joka tekee kristillistä mediatyötä radion, TV:n, internetin ja muiden sähköisten viestimien välityksellä 35 kielellä ja toimii erityisesti sellaisten kansojen parissa, joita on muuten vaikea tavoittaa. Sansan ohjelmat tukevat myös suljettujen maiden kristillisiä vähemmistöjä. Vetäjinä Eero ja Tuula Rauhamäki.

Näkövammaisten kerho

Näkövammaisten kerho on näkövammaisille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Kerhossa on tarvittaessa asiantuntija vierailuja