Kappeli

Outokummun seurakunnan alakerran kappelin alttari

Kummunkatu 19, 83500 OUTOKUMPU

Outokummun kirkon alakerrassa sijaitsee kappeli, jossa järjestetään eri ryhmien kokoontumisia, pienimuotoisia kasteita sekä häitä. Tilaa on mahdollista vuokrata omaan käyttöön ja kappelin vierestä löytyy pieni keittiö tarvittaessa.

Sansan lähetyspiiri

Sansan lähetyspiiri kokoontuu kuukausittain torstaisin klo 13 kappelissa. Piirissä rakennutaan Jumalan sanasta, virsilaulusta, lähetysuutisista ja keskinäisestä yhteydestä. Tarkoitus on rukouksin ja rahalahjoin (kahvitarjoilu) tukea Sansan/ Medialähetys Sanansaattajien toimintaa, joka tekee kristillistä mediatyötä radion, TV:n, internetin ja muiden sähköisten viestimien välityksellä 35 kielellä ja toimii erityisesti sellaisten kansojen parissa, joita on muuten vaikea tavoittaa. Sansan ohjelmat tukevat myös suljettujen maiden kristillisiä vähemmistöjä. Vetäjinä Eero ja Tuula Rauhamäki.

Naisten piiri

Kokoontuu n. kerran kuussa tiistaisin kirkon alakerrassa kappelissa. Keskustelemme uskosta, naisena elämisestä ja mieltä askarruttavista asioista Raamatun naisten elämään tutustuen. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita.
Piirin vetäjänä Asta Kettunen.

Muistiryhmä

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu äskettäin muistisairaus? Tai onko muistia tutkittu, mutta diagnoosia ei ole vielä tullut? Muistiryhmä on vertaisryhmä muistisairauden kanssa eläville ja heidän läheisilleen. Ryhmässä jaetaan kokemuksia siitä, millaista arki on muistisairauden kanssa. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran kevään aikana Outokummun kirkon kappelissa. Ryhmä pidetään yhteistyössä Siun Soten, Pohjois-karjan Muisti ry:n ja Outokummun seurakunnan kanssa.

Muistiryhmä