Työpaikat

Haettavana kokoaikainen työsopimussuhteinen
SEURAKUNTAMESTARIN TOIMI,
Kelpoisuusehtona on ensisijaisesti Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto (entinen suntion ammattitutkinto) tai muu tehtäviin liittyvä toisen asteen ammattitutkinto ja riittävä kokemus alan tehtävistä.
Seurakuntamestarin työhön kuuluu:
Hautausmaatyöt kuten hautauksiin, haudan hoitoon, hautausmaiden yleisilmeeseen ja koneiden kunnossapitoon liittyvät työt.
Kiinteistötyöt kuten kiinteistöjen kunnosta huolehtiminen, valvonta sekä pienimuotoiset korjaukset.
Suntiotyöt kirkollisissa toimituksissa ja vahtimestaripalveluiden tuottaminen kirkoissa ja kiinteistöissä.
Tehtävien hoito edellyttää traktorinajotaitoa, konetyöskentelyä ja oman auton käyttöä.

Valinnassa arvostetaan konekorjaustaitoja, joustavuutta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja.

Toimen tehtäväkohtainen palkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 402 mukaisesti. Peruspalkan (2068,03 €) lisäksi maksetaan vuosisidonnaista työkokemukseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa enintään 15 %. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Toimeen valitun tulee olla ev.lut.kirkon jäsen ja ennen toimen vastaanottoa tai sopimuksen mukaan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Tehtävä on mahdollista ottaa vastaan 01.06.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset liitteineen tulee olla perillä 17.05.2019 klo 14 mennessä joko osoitteella Outokummun seurakunta / Seurakuntamestarin toimi, Kummunkatu 19, 83500 Outokumpu tai sähköpostitse osoitteella **@**.

Lisätietoja tehtävästä antavat talouspäällikkö Sirpa Heikkilä puh. 0400 248 779, **@** ja seurakuntamestarit Ilpo Parviainen puh. 0400 248 786, **@** tai Sonja Hirvonen puh. 0400 248 784, **@** .

-----------------------------------------------------------------------

KESÄTYÖ: Hauta- ja puistopalvelut

Kausityö yli 18 v.

Outokummun seurakunta hakee Rauhanmaan ja Kuusjärven hautausmaille sekä kiinteistöjen puistoalueiden ylläpitoon kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2019.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hoidettavaksi annettujen hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää (täyttänyt 18 vuotta 1.5. mennessä). Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden ylläpitotöistä sekä koneiden käyttötaito ja huolto katsotaan eduksi. Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 26.4. mennessä.

Palkkaus KirVESTES.

Haku päättynyt 31.03.2019

--------------------------------------------

Kesätyö alle 18 v.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu hautausmaiden sekä puistojen yleishoito sekä hautojen hoitotyöt.

Edellytämme hakijoilta 16 vuoden ikää (täyttänyt 16 vuotta 1.6. mennessä). Työntekijät valitaan arpomalla ja kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti toukokuun alussa.  Palkkaus KirVESTES. Työajan kesto 2 vko.

Haku päättynyt 30.4.2019.

-----------------------------------------------------------------------