Diakoniatyö

Outokummun seurakunnan diakoniatyö kohtaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa, kuten sairauden, surun, työttömyyden tai taloudellisten vaikeuksien kohdatessa. Diakoniatoimisto palvelee ajanvarauksella. Kotikäyntejä tehdään pyynnöstä.

Timanttikerho on joulutauolla.

Kerho on tarkoitettu kaikille ikäihmisille. Kerhossa on kahvit ja vaihtuvaa ohjelmaa. Kerho toteutetaan yhteistyössä SPR:n kanssa.

Omaishoitajien kerho on joulutauolla.

Omaishoitajille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Kerho toteutetaan yhteistyössä Joensuun seudun omaishoitajat ry:n kanssa.

Kuoringan A- ryhmä on joulutauolla.

Ryhmä on vertaistukiryhmä päihteistä irtipäässeille ja päihteiden kanssa kamppaileville.

Diakoniaruokailu

Toteutetaan ruoan jakeluna kirkon ovelta klo 11 alkaen, niin kauan kuin ruokaa riittää. Ruoka on pakattu valmiiksi astiohin. Jonoja ei saa muodostaa eli olemme väljästi alueella. Huomioithan turvavälin muihin ihmisiin.

Ke 9.2. 2021 klo 11

Diakoniatoimisto palvelee ajanvarauksella.