Sininen taivas, jossa muutama pilvi sekä teksti Aikuistyö

Aikuistyö

Aikuistyön päätehtävä on kanavien etsiminen kotikirkosta vieraantuneiden työikäisten ihmisten luo sekä heidän hengellisen kasvunsa tukeminen ja rinnalla kulkeminen elämän erilaisissa vaiheissa.

Aikuistyöstä vastaava pappi on  Hanne Janhonen, p. 0400 248 772.

Koronasta johtuen iso osa seurakunnan toiminnasta on tauolla. Ajantasaisimmat tiedot löydät seurakunnan kalenterista sekä kirkollisista.

Kahvikellari

Kahvikellari on vapaamuotoinen kokoontuminen kaksi kertaa kuukaudessa tammi-toukokuussa. Sinne voi tulla kahvittelemaan (ei maksua) ja juttutuokiolle. Siellä voit osallistua esim. torkkupeittojen ja töppösen neulomiseen tai voit tuoda omankin käsityön mukanasi.

Kahvikellari kokoontuu kirkon alakerrassa, käynti helpoiten kirkkorakennuksen takaa Kappelin ovesta.

Äijäpiiri

Äijäpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntasalissa. Kokoontumisilta on pääsääntöisesti torstai ja aloitusaika klo 18. Iltapalaa tarjolla. Yhteisessä hetkessä keskustellaan ajankohtaisista asioista tai vierailijoiden alustusten pohjalta.

Äijäpiiri on avoin kaikenikäisille miehille. Kokoontumisten lisäksi ohjelmassa on retkiä, pilkkikisat, äitienpäivien kahvitus, talkootyö ym, mikä nyt mieleen juolahtaa ja innokkaita tekijöitä löytyy.