Aikuistyö

Äijäpiirin pilkkikisat ovat jo perinteinen kevättalven tapahtuma

Pitkässälahdessa järjestetty juhannusjuhla on koonnut satamäärin väkeä nauttimaan keskikesän juhlasta Jumalan sanan äärellä.

Aikuistyön järjestämillä naistenpäivillä 15.11.15 tanssittiin "Rauhan torven" opastuksella israelilaisia tansseja.

Aikuistyön päätehtävä on kanavien etsiminen kotikirkosta vieraantuneiden työikäisten ihmisten luo sekä heidän hengellisen kasvunsa tukeminen ja rinnalla kulkeminen elämän erilaisissa vaiheissa.

Aikuistyöstä vastaava pappi Satu Ruhanen, opintovapaalla 28.2.2018 saakka.

Aikuistyön vastuuryhmän puheenjohtaja on Kaarina Meriläinen.

Kahvikellari

Kahvikellari on vapaamuotoinen kokoontuminen kaksi kertaa kuukaudessa tammi-toukokuussa. Sinne voi tulla kahvittelemaan (ei maksua) ja juttutuokiolle. Siellä voit osallistua esim. torkkupeittojen ja töppösen neulomiseen tai voit tuoda omankin käsityön mukanasi.

Kahvikellari kokoontuu kirkon alakerrassa, käynti helpoiten kirkkorakennuksen takaa Kappelin ovesta.

Syksyn  2017 kokoontumiset:

klo 13

Ke 8.11. ja Ke 22.11.

Äijäpiiri

Äijäpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Pellinmäen leirikeskuksessa. Kokoontumisilta on pääsääntöisesti torstai ja aloitusaika klo 18. Sauna on lämpimänä ja iltapalaa tarjolla. Yhteisessä hetkessä keskustellaan ajankohtaisista asioista tai vierailijoiden alustusten pohjalta.

Äijäpiiri on avoin kaikenikäisille miehille. Kokoontumisten lisäksi ohjelmassa on retkiä, pilkkikisat, äitienpäivien kahvitus, talkootyö ym, mikä nyt mieleen juolahtaa ja innokkaita tekijöitä löytyy.

To 2.11.2017 klo 18.

Mukkila-toiminta

Kaipaatko lasten helskyviä ääniä? Haluatko sylitellä pientä lasta? Voisitko opettaa käpylehmien tekoa tai perinneleikkejä?

Lämpimästi tervetuloa mummot, ukit ja muut aikuiset viettämään aikaa yhdessäolon ja leikin merkeissä yhteiseen toimintaan. Mukkilaa ylläpitää Outokummun seurakunta, MLL ja Ensikoti ry. Mukana on myös Koko Suomi leikkii-hanke.

Mukaan voi tulla myös kaikkeen tavalliseen viikkotoimintaamme, esim. tiistaisin perhekahvilaan Ensikodille tai perjantaisin perhekerhoon kirkolle. Satunnaisetkin vierailut ilahduttavat! Tärkeintä on läsnäolo omana itsenäsi, voit tulla sellaisena kuin olet ja osallistua siten kun itsestäsi luontevalta tuntuu, olkoon se sitten seurustelua, uusien juttujen opettamista tai vaikka sadun tai tarinan kertomista.

Lisätietoja saat seurakunnan lastenohjaajalta:

Mira Saarnio, p. 0400 248 778 tai **@**