Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko | Hae
Outokummun seurakunta - etusivulle
Viikon sana

Outokummun seurakunta
Kummunkatu 19
83500 Outokumpu

avoinna ma-to klo 9-12

perjantaisin suljettu
 

Laskutusosoite:        

Kirkon Palvelukeskus Outokummun seurakunta
++3030++ 
PL 378
00026 BASWARE

Verkkolaskuosoite:
003701692141

 

 

Seurakuntatoimisto

Puh. 0400 248 770


Sähköpostiosoite:
**@**

Aikuistyö

Pietarin kalansaalita ongintakopilta juhannuksena 2018

Pitkässälahdessa järjestetty juhannusjuhla on koonnut satamäärin väkeä nauttimaan keskikesän juhlasta Jumalan sanan äärellä.

Aikuistyön päätehtävä on kanavien etsiminen kotikirkosta vieraantuneiden työikäisten ihmisten luo sekä heidän hengellisen kasvunsa tukeminen ja rinnalla kulkeminen elämän erilaisissa vaiheissa.

Aikuistyöstä vastaava pappi on Outokummun ja Polvijärven seurakuntien yhteinen kirkkoherra Satu Ruhanen ( 1.9.2020 alkaen), p. 0400 248 771.
 

 

Kahvikellari

Kahvikellari on vapaamuotoinen kokoontuminen kaksi kertaa kuukaudessa tammi-toukokuussa. Sinne voi tulla kahvittelemaan (ei maksua) ja juttutuokiolle. Siellä voit osallistua esim. torkkupeittojen ja töppösen neulomiseen tai voit tuoda omankin käsityön mukanasi.

Kahvikellari kokoontuu kirkon alakerrassa, käynti helpoiten kirkkorakennuksen takaa Kappelin ovesta.

Kahvikellari jatkuu syyskuussa Ke 16.9. klo 13.

 

 

 

 

 

Äijäpiiri

 

Äijäpiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Pellinmäen leirikeskuksessa. Kokoontumisilta on pääsääntöisesti torstai ja aloitusaika klo 18. Sauna on lämpimänä ja iltapalaa tarjolla. Yhteisessä hetkessä keskustellaan ajankohtaisista asioista tai vierailijoiden alustusten pohjalta.

Äijäpiiri on avoin kaikenikäisille miehille. Kokoontumisten lisäksi ohjelmassa on retkiä, pilkkikisat, äitienpäivien kahvitus, talkootyö ym, mikä nyt mieleen juolahtaa ja innokkaita tekijöitä löytyy.

 

Mukkila-toiminta

Kaipaatko lasten helskyviä ääniä? Haluatko sylitellä pientä lasta? Voisitko opettaa käpylehmien tekoa tai perinneleikkejä?

Lämpimästi tervetuloa mummot, ukit ja muut aikuiset viettämään aikaa yhdessäolon ja leikin merkeissä yhteiseen toimintaan. Mukkilaa ylläpitää Outokummun seurakunta, MLL ja Ensikoti ry. Mukana on myös Koko Suomi leikkii-hanke.

 

 

Mukaan voi tulla myös kaikkeen tavalliseen viikkotoimintaamme, esim. tiistaisin perhekahvilaan Ensikodille tai perjantaisin perhekerhoon kirkolle. Satunnaisetkin vierailut ilahduttavat! Tärkeintä on läsnäolo omana itsenäsi, voit tulla sellaisena kuin olet ja osallistua siten kun itsestäsi luontevalta tuntuu, olkoon se sitten seurustelua, uusien juttujen opettamista tai vaikka sadun tai tarinan kertomista.

Lisätietoja saat seurakunnan lastenohjaajalta:

Mira Saarnio, p. 0400 248 778 tai **@**

 

 

 

 

 

 

 

Suurenna tekstiä Palauta tekstin oletuskoko Pienennä tekstiä Sivun alkuun Tulosta sivu