Verkkolaskuosoite:

Perhekerhotyö

Tervetuloa mukaan! Perhekerhossa on leppoisaa menoa, mukavia kohtaamisia, leikkejä ja arjen jakamista. Kirkkoon ei tarvitse kuulua voidakseen osallistua toimintaamme.

Tiesitkö? Joensuun perheasiain neuvottelukeskus palvelee myös outokumpulaisia parisuhteen ja perhe-elämän kysymyksissä ja kriisitilanteissa. Keskusteluajan voi varata ma-ke klo. 9-11 ja pe 9-11 numerosta 050 4308472. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Seurakunnan perhetyö tukee eri elämän vaiheissa olevia perheitä ja mahdollistaa heille oman paikan löytymistä kotiseurakunnassa.

Perhekerho on lasten ja heidän vanhempien/ hoitajien yhteinen kaksituntinen kohtauspaikka seurakunnassa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa ja mahdollisuus vapaaseen seurusteluun kahvikupposen ääressä. Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vaan.

PERHEKERHO kokoontuu perjantaisin
klo 9.30 - 11.30 Outokummun kirkon alakerrassa, päiväkerhohuoneessa.

Joka kuukauden viimeisenä perjantaina on tarjolla keittolounas vapaaehtoisella maksulla (esim.1€). Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoitteita voit ilmoittaa niistä niin osaamme varautua (myös muulloin kuin keittopäivinä).

Perhekerhon ohjelma:

1.11. Kynttilän valo

8.11. Valokuvaus ja isänpäiväaskartelua

15.11. RETKI Mikon pomppulinnojen leikkipaikkaan. Lähtö bussilla kirkolta klo 9.15, paluu klo 13 mennessä. Ilmoittautuminen 8.11. mennessä Miralle. Retki on maksuton.

22.11. Juhlitaan lapsia!

29.11. Nyt sytytämme kynttilän. Keittolounas.

6.12. Ei kerhoa

13.12. Joulupuu on rakennettu

Ti 17.12. klo 9.30-11.30 Perheiden yhteinen joulujuhla kirkolla, yhteistyössä Perheidenpaikka. MLL ja Tuu Mukkaan!-hanke.

Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia, seuraa ilmoitteluamme.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOON!

Perhekerhotyö järjestää myös perhejumalanpalveluksia, retkiä ja erilaisia tapahtumia. Tulevista tapahtumista voit lukea enemmän perhetyön tapahtumat-linkin alta.

Lisätiedot: Mira Saarnio, 0400 248 778 ja Riitta Viitakangas, 0400 248 790

Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho kokoontuu kerran kuukaudessa, yleensä kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo.9.30-11.00 päiväkerhohuoneessa.

Kerho on avoin kaikille ja sinne tullaan yhdessä aikuisen kanssa. Ikärajaa ei ole, pikkuisetkin ovat tervetulleita!

Kerhon ohjelma on tavallisen päiväkerhon tapainen: aloitamme pienellä hartaudella jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa. Kerhohetkeen mahtuu runsaasti aikaa myös vapaalle leikille ja seurustelulle. Omat eväät voi ottaa mukaan.

Avoimet päiväkerhot syksyllä 2019:

4.9. Värikästä syksyä

2.10. Matkustan ympäri maailman

6.11. Isänpäiväaskartelua

4.12. Seuraa tähteä!

Tervetuloa kerhoilemaan!

Ohjaajana toimii Mira Saarnio ja Riitta Viitakangas.

Perhetyössä ohjaajina toimivat:

Lastenohjaaja Mira Saarnio, p. 0400 48 778. Sähköpostiosoite:

**@** ja

Kasvatus- ja lähetyssihteeri Riitta Viitakangas, p. 0400 248 790. Sähköpostiosoite: **@**

Työalapappina toimii:

Hanne Janhonen. Hänet tavoittaa numerosta 0400 248 772. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen: **@**.

Vastuuryhmän puheenjohtaja on Sini Turunen.