Perhekerhotyö

Tervetuloa mukaan! Perhekerhossa on leppoisaa menoa, mukavia kohtaamisia, leikkejä ja arjen jakamista. Kirkkoon ei tarvitse kuulua voidakseen osallistua toimintaamme.

Tiesitkö? Joensuun perheasiain neuvottelukeskus palvelee myös outokumpulaisia parisuhteen ja perhe-elämän kysymyksissä ja kriisitilanteissa. Keskusteluajan voi varata ma-ke klo. 9-11 ja pe 9-11 numerosta 050 4308472. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Seurakunnan perhetyö tukee eri elämän vaiheissa olevia perheitä ja mahdollistaa heille oman paikan löytymistä kotiseurakunnassa.

Perhekerho on lasten ja heidän vanhempien/ hoitajien yhteinen kaksituntinen kohtauspaikka seurakunnassa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa ja mahdollisuus vapaaseen seurusteluun kahvikupposen ääressä. Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vaan.

PERHEKERHO kokoontuu perjantaisin
klo 9.30 - 11.30 Outokummun kirkon alakerrassa, päiväkerhohuoneessa.

Joka kuukauden viimeisenä perjantaina on tarjolla keittolounas vapaaehtoisella maksulla (esim.1€). Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoitteita voit ilmoittaa niistä niin osaamme varautua (myös muulloin kuin keittopäivinä).

TOIMINTAMME JATKUU ALKUKESÄN AJAN PERHEIDEN KESÄKERHONA!

Perheiden kesäkerhot

Klo 9.30-11.30

Kerho kokoontuu kirkon alakerrassa ellei toisin mainita.

Ti 5.6. Nykii jo! Kalajuttuja.

To 7.6. Yleisurheilu peruttu epävakaisen sään takia! Kerho kirkolla!

Ti 12.6. Moottoritie on kuuma! Autoleikkejä.

To 14.6. Pellinmäessä ulkoilua ja lintuaiheista touhua, sekä makkaranpaistoa kodassa. Pellinmäentie 5.

Ti 19.6. Sur-rur... Loruja ja leikkejä ötököistä ja pörriäisistä.

Leikitään yhdessä - leikkikentät tutuksi!

Vähintään Riitta on leikkimässä kanssasi klo 9.30-11.30.

Ke 30.5. Pappilanpuisto kirkon vastapäätä

Ke 6.6. Elopuisto Rummukkalassa Maamiehenkadun varressa.

Ke 13.6. Pappilanpuisto

Ke 20.6. Elopuisto

Lisäksi järjestämme koko perheen juhannusjuhlan Pitkälahden satamassa juhannusaattona 22.6.2018 klo 18 alkaen.

Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia, seuraa ilmoitteluamme.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOON!

Perhekerhotyö järjestää myös perhejumalanpalveluksia, retkiä ja erilaisia tapahtumia. Tulevista tapahtumista voit lukea enemmän perhetyön tapahtumat-linkin alta.

Lisätiedot: Jaana Kaartinen, 0400 248 778 ja Riitta Viitakangas, 0400 248 790

UUTTA TOIMINTAA:

Mistä löytäisin ystävän?

Kaipaatko kaveria?

Lapset tutustuvat usein helposti, mutta voiko aikuisena löytää ystävän?

Voiko ystävän löytää Outokummusta?

Perheistä nousseen toiveen myötä seurakunta kokeilee tarjota mahdollisuutta kokoontua yhteen saman asian äärelle:

etsimään ja löytämään uusia ystäviä.

Ke 23.5. klo 10-12 kirkon alakerrassa. Kahvitarjoilu. Korupaja aikuisille, vapaata leikkiä lapsille.

Ke 6.6. klo 16-18 kirkon alakerrassa. Lyhyt ohjattu hetki ja vapaata seurustelua. Yhteinen päivällinen vapaaehtoisella maksulla.

Ke 13.6. klo 17-19 Pellinmäellä. Ulkoilua Pellinmäen piha-alueella ja iltapalaa kodalla.

Voit tulla silloin kun pääset - toiminta on avointa. Ensisijaisena kohderyhmänä on nuoret aikuiset ja lapsiperheet. Lapset ovat tervetulleita mukaan!

Lisätietoja: Riitta Viitakangas, p. 0400 248 790.

Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho kokoontuu kerran kuukaudessa, yleensä kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo.9.30-11.30 päiväkerhohuoneessa.

Kerho on avoin kaikille ja sinne tullaan yhdessä aikuisen kanssa. Ikärajaa ei ole, pikkuisetkin ovat tervetulleita!

Kerhon ohjelma on tavallisen päiväkerhon tapainen: aloitamme pienellä hartaudella jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa. Kerhohetkeen mahtuu runsaasti aikaa myös vapaalle leikille ja seurustelulle. Omat eväät voi ottaa mukaan.

Avoimet päiväkerhot syksyllä 2018:

5.9.

3.10.

7.11.

5.12.

Tervetuloa kerhoilemaan!

Ohjaajana toimii Riitta Viitakangas, p. 0400 248 790.

Perhetyössä ohjaajina toimivat:

Vs. lastenohjaaja Jaana Kaartinen, p. 0400 48 778. Sähköpostiosoite: **@**

ja

Kasvatus- ja lähetyssihteeri Riitta Viitakangas, p. 0400 248 790. Sähköpostiosoite: **@**

Työalapappina toimii:

Hanne Janhonen. Hänet tavoittaa numerosta 0400 248 772. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen: **@**.

Vastuuryhmän puheenjohtaja on
Anni Hiltunen.