Verkkolaskuosoite:

Perhekerhotyö

Tervetuloa mukaan! Perhekerhossa on leppoisaa menoa, mukavia kohtaamisia, leikkejä ja arjen jakamista. Kirkkoon ei tarvitse kuulua voidakseen osallistua toimintaamme.

Tiesitkö? Joensuun perheasiain neuvottelukeskus palvelee myös outokumpulaisia parisuhteen ja perhe-elämän kysymyksissä ja kriisitilanteissa. Keskusteluajan voi varata ma-ke klo. 9-11 ja pe 9-11 numerosta 050 4308472. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Seurakunnan perhetyö tukee eri elämän vaiheissa olevia perheitä ja mahdollistaa heille oman paikan löytymistä kotiseurakunnassa.

Perhekerho on lasten ja heidän vanhempien/ hoitajien yhteinen kaksituntinen kohtauspaikka seurakunnassa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa ja mahdollisuus vapaaseen seurusteluun kahvikupposen ääressä. Perhekerho ei maksa mitään, sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vaan.

Seurakunnan lapsityön ryhmätoiminnat ovat nyt tauolla toistaiseksi, ainakin 13.4. saakka.

Tuotamme hartauksia ja muuta sisältöä Facebookiin ja kotisivuillemme.

Voit jakaa kanssamme kuulumisiasi. Voitte yhdessä lasten kanssa tehdä meille piirustuksia, tervehdyksiä, kuvia, videoita tms. Luvan kanssa voimme julkaista niitä myös toisten iloksi. Kaikki vinkit ja keinot poikkeustilanteessa jaksamiseksi kannattaa laittaa jakoon!

Olemme tavoitettavissa puhelimitse (myös WhatsAppilla) tai sähköpostitse:

Riitta (töissä toistaiseksi),

p. 0400 248 790 **@**

Mira (töissä 6.4.-9.4.),

p. 0400 248 778 **@**

Tänään ja tulevina päivinä lapset tarvitsevat paljon turvaa ja aikuisen tukea. Aikuisten ei tarvitse pärjätä huolien kanssa yksin. Voimme tukeutua toisiimme ja turvata hyvän Jumalan huolenpitoon. Rukouksessa saa jättää pelon ja huolen tunteet Taivaan Isälle, suurempiin käsiin.

"Jumalan kämmenellä ei pelkää ihminen. Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton." (Virsi 499)

Perhekerholle on luotu whatsapp-ryhmä. Ryhmässä on mahdollisuus arjen jakamiseen toisten paikallisten perheiden kanssa.

Laita viesti > 0400248790 niin saat kutsulinkin!

Kynttilänsytytyslaulu ja kerhorukous videona:

Klikkaa tästä

PERHEKERHO kokoontuu perjantaisin
klo 9.30 - 11.30 Outokummun kirkon alakerrassa, päiväkerhohuoneessa.

Joka kuukauden viimeisenä perjantaina on tarjolla keittolounas vapaaehtoisella maksulla (esim.1€). Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoitteita voit ilmoittaa niistä niin osaamme varautua (myös muulloin kuin keittopäivinä).

Perhekerhon ohjelma:

17.4. Pääsiäisen iloa!

24.4. Hyvä paimen. Keittolounas.

1.5. EI KERHOA, vapunpäivä.

8.5. Onnea äidit! Leikkipäivä kirkossa.

15.5. Luomiskertomus

22.5. Kevätiloa

Ti 26.5. PERHEIDEN YHTEINEN KEVÄTJUHLA Pellinmäellä klo 9.30-11.30. Ohjelmaa ulkona ja sisällä. Yhteistyössä mukana Perheidenpaikka ry, Tuu Mukkaan!-hanke ja MLL.

Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia, seuraa ilmoitteluamme.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOON!

Perhekerhotyö järjestää myös perhejumalanpalveluksia, retkiä ja erilaisia tapahtumia. Tulevista tapahtumista voit lukea enemmän perhetyön tapahtumat-linkin alta.

Lisätiedot: Mira Saarnio, 0400 248 778 ja Riitta Viitakangas, 0400 248 790

Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho kokoontuu kerran kuukaudessa, yleensä kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo.9.30-11.00 päiväkerhohuoneessa.

Kerho on avoin kaikille ja sinne tullaan yhdessä aikuisen kanssa. Ikärajaa ei ole, pikkuisetkin ovat tervetulleita!

Kerhon ohjelma on tavallisen päiväkerhon tapainen: aloitamme pienellä hartaudella jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa. Kerhohetkeen mahtuu runsaasti aikaa myös vapaalle leikille ja seurustelulle. Omat eväät voi ottaa mukaan.

Avoimet päiväkerhot keväällä 2020:

15.1. Talven talossa, lumen valossa

5.2. Ystäväni, tuttavani

11.3. Mäenlaskua Pellinmäellä. Srk tarjoaa makkarat ja voileivät.

1.4. Pääsiäinen

6.5. Leikkipäivä kirkossa

Tervetuloa kerhoilemaan!

Ohjaajana toimii Mira Saarnio ja Riitta Viitakangas.

Perhetyössä ohjaajina toimivat:

Lastenohjaaja Mira Saarnio, p. 0400 48 778. Sähköpostiosoite:

**@** ja

Kasvatus- ja lähetyssihteeri Riitta Viitakangas, p. 0400 248 790. Sähköpostiosoite: **@**

Työalapappina toimii:

Hanne Janhonen. Hänet tavoittaa numerosta 0400 248 772. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen: **@**.

Vastuuryhmän puheenjohtaja on Sini Turunen.