Verkkolaskuosoite:

Seurakuntatoimisto

Diakoniatyö

Diakoniatyö kohtaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa kuten työttömyyden, sairauden tai surun kohdatessa.

Diakoniatoimisto palvelee ajanvarauksella.

Soita ja sovi aika.

Kotikäyntiä voit pyytää, kun haluat keskustella, jostakin elämääsi liittyvästä asiasta.  Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijään.

Diakoni Hanna Ikäläinen, 0400 248 775

Sähköposti: hanna.ikalainen(at)evl.fi

Diakoniatoimisto palvelee ajanvarauksella.

Avustusanomus lomakkeita saa diakoniatoimistosta tai tulostamalla vasemmalla puolella kohdasta " Taloudellinen avustaminen diakoniatyössä" löytyvä avustusanomuslomake.

Hanna Ikäläinen

Puh: 0400 248 775.

Vapaaehtoistoiminta seurakunnassa

Oletko kiinnostunut vapaehtoistoiminnasta seurakunnassamme?

Diakoniatyössä vapaaehtoisia tarvitaan esimerkiksi yhteisvastuukeräyksessä ja  erilaisten tapahtumien suunnittelussa.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään, niin mietitään yhdessä  millainen olisi sinun lahjasi lähimmäisten hyväksi.

Seuraavan linkin kautta löytyy lisätietoa seurakuntamme vapaaehtoistoiminnasta:

Tervetuloa mukaan.

Omaishoitajien kerho

Syksy 2020

Pe 30.10 klo 13 seurakuntasalissa.

Pe 20.11. klo 13 seurakuntasalissa.

Pe 11.12. Klo 13 seurakuntasalissa.

Kerho on tarkoitettu kaikille omaishoitajille ja on vertaistukiryhmä. Kerhoon osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajuutta.

Kerho toteutetaan yhteistyössä Joensuun seudun omaishoitajat ry:n kanssa.

Omaishoitajien ja hoidettavien retkipäivä Vaivioon Salmilammmen kodalle ( Veteläsuontie 4, Vaivio) Pe 2.10.2020 klo 12- n.15.30

Vietämme aikaa ulkona nauttien ruoasta ja luonnosta. Säänmukainen ulkoiluvarustus mukaan. Päivän omvastuu on 5 €/ henkilö, joka kerätään tulon yhteydessä. Varaa tasaraha.

Päivään osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitoa, eikä yhdistyksen jäsenyyttä.

Huomioitahan, että kodalla on ulkohuussi, jossa ei ole luiskaa, vaan muutama rappunen.

Kyyditys:

Invataksikyytiä tarvitsevat tulevat omalla kujetuspalvelulla ja tilaavat kyydin itse.

Muut omalla- tai kimppakyydein.

Retkelle ilmoittautuminen on päättynyt 16.9.

Päivä totetutetaan yhteistyössä Siun Soten Pohjois- Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän, Joensuun seudun omaishoitajat ry:n. Liperin ja Polvijärven seurakuntien kanssa.

Timanttikerho

Klo 12 seurakuntasalissa

Ti 6.10

Ti 20.10

Ti 3.11.

Ti 17.11.

Ti 1.12. Joulujuhla

Kerho on tarkoitettu kaikille ikäihmisille. Kerhossa on vaihtuvaa ohjelmaa. Tarjolla hetki hiljentymistä, laulua sekä vierailijoiden esityksiä.

Arpajaisia ei toistaiseksi pidetä kerhossa.

Kerho toteutetaan yhdessä SPR:n kanssa. Tule mukaan leppoisaan yhdessä oloon.

Järj. Outokummun seurakunta / Diakoniatyö

Diakoniaruokailu / Ruoan jakelu

Ke 4.11. klo 11

Ke 11.11. klo 11

Ke 25.11. klo 11

Ke 2.12. klo 11

Ruoan jakelu kirkon ovelta. Klo 11 alkaen niin kauan, kun ruokaa riittää. Ruoka on jaettu valmiiksi astioihin.

Jonoja ei saa muodostaa, eli olemme väjästi alueella. Huomiothan myös turvavälin toisiin ihmisiin.

Kuoringan A- ryhmä

Klo 16

Ti 6.10.

Ti 20.10

Ti 3.11.

Ti 17.11.

Ti 1.12.

Kokoonnumme joka toinen tiistai klo 16 Liperin seurakunnan Kuoringan leirikeskuksessa  ( Osoite: Käsämäntie 34, Liperi).

Ohjelmassa alkuhartaus, kahvit ja keskustelua illan teemasta. Rantasaunalla on mahdollisuus saunoa.

Tapahtumia:

Ti 6.10.2020 klo 12 Timanttikerho seurakuntasalissa.

Ti 20.10.2020 klo 12 Timanttikerho seurakuntaalissa.

Marraskuussa:

Ke 4.11.2020 klo 11 alkaen ruoan jakelu kirkon ovelta. Ruoat on pakattu valmiiksi astioihin. Jonoja ei saa muodostaa. Muistathan turvavälin myös muihin ihmisiin.

Tietoa diakoniatyöstä yleensä löydät seuraavan linkin kautta:

www.kua.fi

Kirkon ulkomaan avun sivuilla( www.kua.fi) tietoa esimerkiksi Toisenlainen lahja - kampanjasta.

Tietoa Outokummun kaupungista löytyy kaupungin sivuilta

www.outokummunkaupunki.fiHHu