Leiri- retkitoiminta

Tyttöjen ja poikien leirejä on perinteisesti pidetty Pellinmäessä helmikuussa, kesäkuussa ja lokakuussa.

Kesäleiri 18.-20.6.2018 Pellinmäessä

Kesäleiri on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille tytöille ja pojille. Leiri alkaa maanantaina aamupäivällä ja loppuu keskiviikkona iltapäivällä. Tiistaille on tällä leirillä varattu erityinen leiriseikkailu, jossa leiriryhmässä selvitetään erilaisia tehtäviä ja laitetaan ruokakin itse.

Seurakunnan leireillä tehdään yhdessä monenlaista mukavaa: ulkoillaan, pelaillaan, askarrellaan, leikitään, syödää, nukutaan ja hiljennytään yhdessä. Mukana leirillä on ohjaajien ja leiriläisten lisäksi huippuja isosia järjestämässä ja tekemässä. Erityisruokavaliot otetaan huomioon.

Lisätietoja leiristä voi kysellä Satkalta. Ilmoittautua voi myös Satkalle, 25.5. asti.

Leiriasioista vastaa Satka p.0400248788 tai **@**