Leiri- retkitoiminta

Tyttöjen ja poikien leirejä on perinteisesti pidetty Pellinmäessä helmikuussa, kesäkuussa ja lokakuussa.

Hiihtolomaleiri 5.-7.3.2018 Pellinmäessä

Hiihtolomaleiri on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille tytöille ja pojille. Ohjaajina Satka ja Aaron. Leiri alkaa maanantaina aamupäivällä ja loppuu keskiviikkona iltapäivällä.

Seurakunnan leireillä tehdään yhdessä monenlaista mukavaa: ulkoillaan, pelaillaan, askarrellaan, leikitään, syödää, nukutaan ja hiljennytään yhdessä. Mukana leirillä on ohjaajien ja leiriläisten lisäksi huippuja isosia järjestämässä ja tekemässä. Erityisruokavaliot otetaan huomioon.

Lisätietoja leiristä voi kysellä ja ilmoittautua voi poikkeuksellisesti Helenalle kirkkoherranvirastoon 15.2. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje.

Leiriasioista vastaa Satka p.0400248788 tai **@**