Lähetystyö

Lähetyskynttelikkö kuvaa maapalloa ja suurta tehtäväämme evankeliumin ilosanoman palveluksessa

Torstain piirakkapiiriläisiä

Lähetystyö on evankeliumin viemistä kaikkialle maailmaan. Se perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn mennä ja tehdä kaikki kansat hänen opetuslapsikseen (Matt 28:18-20). Siksi se kuuluu jokaiselle kristitylle omien taitojen ja mahdollisuuksien mukaan.

Lähetystyö on ihmisen kokonaisvaltaista auttamista. Siihen kuuluu Jeesukesta kertominen, palvelu ja elinolojen parantaminen ja opetus.

Lähetystyössä tarvitaan lähettäjiä ja lähtijöitä.

Sinäkin voit osallistua lähetystyöhön mm

• sytyttämällä kynttilän kirkon etuosassa olevaan lähetyskynttelikköön
  • rukoilemalla lähettien puolesta
  • laittamalla rahaa kolehtiin ja keräyksiin
  • ostamalla piirakkapiirin piirakoita torstaisin
  • ostamalla lähetyksen vitriinistä (naulakoiden luona) sukkia ja lapasia ym käsitöitä.
  • osallistumalla lähetystapahtumiin ja - piireihin
  • toimimalla vapaaehtoisena esim. tilaisuuksien järjestämisessä

Seurakunnassamme toimivat seuraavat piirit, joihin olet tervetullut mukaan:

• PIIRAKKAPIIRI paistaa piirakoita torstaisin seurakuntasalissa. Tilaa piirakat torstaiksi viimeistään keskiviikkona numerosta 0400 248 790/Riitta Viitakangas. Saatavana sekä riisi- että perunapiirakoita. Piirakan hinta 65 senttiä kappale.

• MEDIALÄHETYSPIIRI  kokoontuu Kappelissa. Ilmoitus kokoontumisajankohdista löytyy seurakunnan ilmoitussivulta ja Outokummun Seudusta. Piirin vetäjänä on Tuula Rauhamäki

• VIURUNIEMEN LÄHETYSPIIRI vietti 60-vuotisjuhliaan vuonna 2013. Piiri toimii talviaikaan kodeissa.  Piirin vetäjänä  toimii Aila Ojala.

SEURAKUNNAN MUISTO-ADRESSEJA SAATAVANA KIRKKOHERRANVIRASTOSTA,

HINTA 10 €

KAUNEIMMAT JOULULAULUT

Su 10.12. klo 15 Lasten kauneimmat joululaulut Okun kirkossa

Su 10.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut Okun kirkossa. Klo 17 alkaen ja alulujen jälkeen jatkuen lähetyksen joulumyyjäiset srk-salissa

Su 17.12. klo 14 Kauneimmat joululaulut Kuusjärven kirkossa. Liikenteenohjaus on järjestetty.

Tilaisuuksissa kannetaan kolehti Suomen Lähetysseuran hyväksi

Tarkemmat tiedot lähetystilaisuuksista seurakunnan viikkoilmoituksista. Ks viereiseltä sivulta "Tapahtuu".

Kasvatus- ja lähetyssihteeri Riitta Viitakangas, p. 0400 248 790 **@**

Työalasta vastaavana pappina toimii kirkkoherra Markku Vasara p. 0400 248 771

Lähetystyön vastuuryhmän puheenjohtaja on Eero Rauhamäki.