Jumalanpalvelukset

Outokummun kirkon takaosassa on lasten alttari, jonka luona on mukavaa puuhaa lapsille.

Jumalanpalvelus on koko seurakunnan yhteinen juhla.
Siellä saamme palvella Jumalaa ja olla hänen palveltavinaan.

"Antakaa Kristuksen sanan asua runsaana keskuudessanne. Opettakaa ja neuvokaa toinen toisianne kaikella viisaudella ja laulakaa kiitollisin mielin Jumalalle psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja. Mitä teettekin, sanoin tai teoin, tehkää kaikki Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen hänen kauttaan Jumalaa, Isäämme." (Kol. 3:16

Outokummun kirkossa pidetään messu sunnuntaisin klo 10. Muutaman kerran messun sijasta toimitetaan sanajumalanpalvelus.
Kuusjärven kirkossa pidetään kesällä konfirmaatiomessut sekä muutama muu jumalanpalvelus, talviaikaan puolestaan itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja jouluajan tilaisuuksia.

Kirkossa käytetään yleensä 2. sävelmäsarjaa. Se löytyy mm. kirkossa olevien virsikirjojen liitesivuilta. Virsikirjan liitteissä on myös muiden toimitusten kaavoja, joita käytetään elämän eri tilanteissa.

Outokummun seurakunnassa suunnitellaan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa jumalanpalvelusten perusrunko työkausittain kolme kertaa vuodessa.

MIKÄLI HALUAISIT TULLA MUKAAN MESSUJEN TOTEUTTAMISEEN, OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ JA TUO ILMI IDEASI.

Työmuodosta vastaa kirkkoherra